Щерката на Ива Екимова става банкер

Ива Екимова е решила да прави от дъщеря си банкер. След като всички опити на бившата водеща да превърне 13-годишната Дара в музикална звезда удариха на камък, Ива променила плановете си за нея.

Щерката на трагично загиналия вокалист на група „Сленг“ Дими наистина е наследила неговия чар и музикалност, но не блести с особен талант. Първоначално, под влияние на амбициозната си майка, Дара решила да стане певица и дори записала песен заедно с Ивайло Колев от „Стар академи“. Тя била

Дара Екимова

Дара Екимова

композирана от баща й приживе, но парчето мина незабелязано и не успя да се превърне в хит. Дара пробвала да пробие на някой от популярните музикални конкурси, но без никакъв успех. Последният, на който се яви, бе „Големите надежди“. На него щерката на Ива отпадна още в първото пресяване на кандидати за звездна слава, пише в. „Уикенд“.

Разочарована от нейния неуспех, Екимова решила да избере някаква по-практична и перспективна професия за нея. Ива непрекъснато й натяквала колко е важно да има добро образование, а едновременно с това можела да продължи да си пее и да се пробва по конкурси. Затова Дара щяла да кандидатства в търговско-банковата гимназия в столицата, където хлапетата се подготвят за бъдещи банкери и митничари.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар