5 начина да се отървете от новата пъпка

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пъпки … те идват винаги в най-подходящото време, не мислите ли? Обикновено, когато ви предстои голямо събитие или сте прекарали нощта при мъж и се събуждате с някои доста незавидни червени подутини. И в двата случая, пъпки са неудобство и ние трябва ги спрем сега! Въпреки събуждането тази сутрин с една приятна изненада на лицето, за щастие имаме подготвени инструменти! Ето 5 начина да се отървете от досадната пъпка … Старт!

1.Ice, Ice, Baby
Леда всъщност е чудесен начин за намаляване на тези масивни изненадващи пъпки. Просто трябва да се сложи малко лед в торбичка и го задръжте върху пъпката за около 10 минути. Това всъщност се нарича замразяване на пъпка .. пробвайте!

2. Бензоил пероксид (Benzoyl peroxide)
… e най-добрият ви приятел! Носете с себе си тази малка тубичка на чудесата в чантата си през цялото време. Просто се прилага върху пъпката и това намалява значително размера и зачервяването на пъпката за секунди.

3. Паста за зъби
Този трик е толкова стар, колкото и самите пъпки, но просто се уверете, че използвате бяла паста за зъби, а не цветен вид, защото тя няма да работи по същия начин. Обикновено поставянето на паста за зъби върху пъпката е трик, който работи най-добре, когато се прилага през нощта и се спи с него … това ще изсуши пъпката!

4. Изсушаващ крем
Един от най-подходящите продукти за тази цел, който прави чудеса. Не само, че този крем е пръв помощник, когато става въпрос за свеждане до минимум на пъпки за рекордно кратко време, но той също работи удивително като коректор. Така че можете да го носите под грима си, което го прави почти несъществуващ, докато той си върши работата – да изсушава пъпките… гениално!

5. Пликче чай
Използваното пликче чай чанти е друг отличен начин за намаляване размера и зачервяването на пъпките. Просто стоплте малко вода, натопете чая в нея (зеления чай действа най-добре), нека постои малко, след което приложете на пъпката.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар