Електрически импулси спират болката!

Ти лайф за Лекува

Представете си, че разполагате с малък електронен уред, който може да замени нуждата от обезболяващи…, че безопасни за вас електрически импулси могат да заменят вредните хапчета, мазила, инжекции!

stop pain

Благодарение на уреда Стоп пейн всичко това е факт!

 

Можете да си спестите много от средствата за лекарства и буквално за минути да почувствате благоприятните резултати от използването на този уникален компактен уред, който ви предлагаме на напълно достъпна цена! Буквално за минути можете да се убедите в изключителния ефект на уреда, а за кратък период от време да се почувствате много по-добре – това са свидетелствата на нашите клиенти.

 

С уреда Стоп пейн си сигурявате естествено облекчение на хронични и остри болки.

 

Забравете за скъпите процедури и лекарствата, натоварващи организма Ви. Този метод на лечение спада към алтернативните методи за облекчаване на болката, при които няма странични ефекти.

 

Действието на Стоп пейн се дължи на комбинация от фактори. Когато изпитваме болка, посланието за тази болка се изпраща чрез нервите към мозъка и тогава я усещаме. Леките електрически импулси от уреда се изпращат през кожата към нервите. Тези сигнали се конкурират със сигналите за болка и им пречат да достигнат до мозъка. Мозъкът регистрира усещането за изтръпване получено от машинката, повече отколкото усещането за болка. Иначе казано сигналите за болка се блокират чрез прекъсване преноса им през кожата до проблемните части чрез електрически импулси. Сигналът „болка” не стига до мозъка и така Вие просто не я усещате.

 

От друга страна, прилагането на този метод активира механизмите за естествено обезболяване на тялото. Нежните електрически сигнали карат тялото да отделя ендорфини, които облекчават болката. По този начин се намалява или изцяло се отстранява болката от тялото. Имайте предвид, че този уред не лекува причината за болката, а само я облекчава, за да можете Вие да живеете пълноценно и да се наслаждавате на всеки миг.

Stop-Pain-3Dbox-flat

Само сега може да купите универсалния уред за бързо премахване на болката STOP PAIN на специалната цена от 29,90 лв.!

 

Тел: 02/ 822 03 12 и 0876 766 800; www.po-krasivi.net/shop

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар