Ноктите – колкото по-семпли, толкова по-модерни

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Модният маникюр за пролетта е подвластен на контрастните тенденции, властващи през 2015 година

нокти лак Водеща тенденция е естественият маникюр – бежови и розови тонове върху овални къси нокти. Модни са още нежносиньо, пепелно сиво, кремаво. Актуални са телесният и прозрачният лак.

Геометричните форми изместиха флоралните дизайни, които бяха много актуални през последните няколко години. Зигзагообразни линии, кръгове, триъгълници привличат вниманието и разчупват формата на ноктите.

Новост е „недовършеният “ маникюр. При него част от нокътя остава неоцветена. Чистото пространство може да се остави, където ви хрумне. Може да е с декор ала френски маникюр, може да краси само половината нокът или полумесец.

Модно е и да експериментирате и с цветовете, ако ви доскучае. Много ефектно изглеждат ноктите в различни тонове. Подберете около пет оттенъка на основен цвят и градирайте нюансите с плавен преход от нокът към следващия.

Актуален е белият маникюр, много подходящ за офиса. Може да пробвате и много тъмни цветове, но маникюрът не бива да е агресивен.

Един от най-нежните начини да украсите ноктите е апликация на дантела -нежни точки, кръгчета. Вкъщи може да опитате да я поставите така: фрагментът трябва да е много акуратно изрязан, точно по формата на ноктите. Наложете дантелата върху влажния лак и фиксирайте с топлака.

Най-тежкарски е маникюрът със златен или сребърен блясък върху целия нокът или само като лек акцент. Подходящ е за официални поводи.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар