Лейди Гага с нов балкон

промоции

Лейди Гага отново се подложи на разкрасителни процедури. Певицата посегна на бюста си и той вече е доста по-привлекателен. Това е втората значима корекция, която поп звездата си прави. Преди години тя оформи и носа си с помощта на пластичната хирургия.

Тези дни Гага се появи с дълбоко деколте на светско събитие. Роклята й разкри пищни форми, каквито певицата нямаше в миналото. Според експертите Гага си е сложила силиконови lady gagaимпланти. Те повдигнат леко бюста й, но не увеличат драстично обема, пише в. „Уикенд“.

„Работата е свършена много професионално. Гърдите й изглеждат естествено. Никой нямаше да разбере за операцията, ако не бяха старите снимки на Гага за сравнение. На кадрите от преди интервенцията бюстът й е по-скромен”, коментират специалистите.

Медиите зад океана смятат, че хитовата изпълнителка се е натъпкала със силикон заради предстоящата си сватба. На неотдавнашната церемония по раздаването на наградите „Оскар” поп звездата се бе пременила в бяла булчинска рокля, с което даде да се разбере, че е погълната изцяло от мислите за венчавката си.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар