Кои БГ звезди най-често лягат под ножа?

Пластичните хирурзи са първи приятели на звездите. И у нас, и в чужбина популярните личности лягат под ножа почти толкова често, колкото и ходят при фризьора си.

Увеличават бюст, намаляват, повдигат и опъват бръчки, режат тлъстинки от дупето и талията. Ветеранки по интервенции не са фолк дивите, както е прието да се мисли, а примите на естрадата Лили Иванова, Йорданка Христова и Кичка Бодурова.

Младите днес обаче по нищо не им отстъпват. Плеймейтката Елена Кучкова без свян заяви, че по гърдите й са пипали няколко пластични хирурзи и размерът XXL не постигнала от първия път.

Според мълвата Лили Иванова е ползвала услугите на хирурзите, за да повдигнат гърдите й и да изпънат лицето й още в далечната 1980 г. Тогава тя дори поставила условие на „Концертна дирекция“ да й поемат разходите в парижки клиники. След като й отказали, тя се обърнала към

Елена Кучкова

Елена Кучкова

наши спецове. Бръчки са опъвали и други звезди на естрадата – Данчето Христова, Емил Димитров, както и прочутата говорителка Анахид Тачева. Оперната прима Райна Кабаиванска пък посещава лекари в престижна клиника във Верона.

Ветеран по корекции е и друга естрадна легенда – Елвира Георгиева, за която се говори, че има над 30 операции. Правени естествено от съпруга й, пластичния хирург Николай Георгиев, пише в. „Телеграф“.

Отличничка е още и Глория. Певицата стартира кариерата си като пухкава и закръгленка, а сега е дама с прекрасно тяло. Според клюката е правила липосукции в Щатите, а тук редовно й опъват бръчките по лицето, помпат силикон в устатата и гърдите й. Яко изпъната е и Дарина – вдовицата на Илия Павлов. Дипломираната актриса и настояща водеща по италианската тв дотам е изгладила бръчките по лицето, че почти няма нормална мимика. Устните й също са бая обработени.

Правилото по нашите географски ширини е колкото повече хиалурон или ботокс, толкова по-добре. Нищо че често крайният ефект е по-скоро комичен, отколкото естетичен. Най-прясното доказателство за любовта на родните випове към скалпела е „Мис Плеймейт“ Елена Кучкова. Без капка свян тя призна, че е наляла гърдите си с 425 кубика силикон, преди да участва в конкурса на „Плейбой“. Само че това не станало от раз, а трябвало да прави няколко пластични операции. След първата и втората интервенция толкова се била отчаяла, че бюстът й бил надут и безформен и ревяла по цял ден, не искала да излиза от вкъщи. Хирурзи е ползвала и най-одумваната от плеймейтките – Николета Лозанова, която от невзрачно изрусено момиченце се превърна в харесвана напомпана мадама. Ни Ло тури силикон в гърдите и устните, оформи скулите си. По-назад не остава и Златка Димитрова, която инвестира над 10 000 във външния си вид. Слага хиалуронова киселина в устата, уголемява бюст, прави ринопластика.

Златка Димитрова

Златка Димитрова

Ивайла Бакалова има общо 6 пластични корекции, но самата тя отказва да коментира темата.

Една от първите миски в България, които помпат бюст, е Наталия Гуркова. Въпреки че отрича корекциите, е ясно, че има филъри в устните, и импланти в бюста. Според клюката е коригирала и лицето си, повдигнала е и дупето си, за да заприлича на бразилско.

На плеймейтките и миските по силикон, хиалурон и прочее красоти не отстъпва и чалга гилдията. Кралят на фолка Азис е и крал и на промените – освен уголемения пенис има устни, скули и още куп премоделирани черти по лицето и тялото. Колежката му Мария пък е емблема на недоразуменията в хирургията. Джуките й са толкова напомпани, че вече отдавна нямат нормална форма. Фолк-дивата има още корекции по формата на лицето, носа и немалко количество силикон в гърдите. Изваяли ли са й скули и брадичка.

И бившата футболна съпруга на Валери Божинов – Алисия, не си поплюва с промените. Говори се, че тя е ходила при един от най-добрите немски хирурзи, който й сложил едни импланти за над 12 000 евро. В устните си певицата има филъри, които струват по 300 евро. Оправяла си е носа срещу не по-малко от 2 500, а също и скулите. С корекциите не си поплюва и Емануела. Говори се, че е дала 15 000 евро за пълната си промяна. Освен че е оправила носа си, фолк изпълнителката е лягала под ножа за коремна пластика, силикон в бюста, коригирала е и устните. Шампионка по операции е и друга фолк дама – Таня Боева. Тя е оправяла няколко пъти носа си, има ринопластики, опъвала е и лицето си. Носа си наскоро коригира и фолкаджийката Емилия. Тя обаче сподели, че е претърпяла катастрофа и затова жизненоважно било да оправи травмирания си нос. Плюс това има и силикон в гърдите.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар