Кои наши звезди имат най-много корекции?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Знае се, че отличнички по гръдна обиколка са фолк певиците. Говореше се, макар и на майтап, че гуруто на чалгата Митко Пайнера е сключил договор с клиника и подчинените му ползвали там намаления.

Галена, Гергана, Камелия имат бюстове, изваяни от хирурзите. Силиконови са още Малина и Софи Маринова, която типично в неин стил не скри, че смята да коригира гърдите си и скоро preslavaслед това го направи.

Модата обаче напоследък взе да се променя и някои от тях взеха да си намаляват обиколката, пише в. „Телеграф“. ДесиСлава например легна под ножа, за да смали кубиците силикон, Гергана също. Природно надарената фолкаджийка Преслава използва хирурзите, за да коригира формата на деколтето си. И ако за едни най-големият проблем са циците, за други това са устните.

Джуките са си оправяли манекенките Диляна Попова и Елена Тихомирова, певицата Ивана. Не малко от тях са ползвали и липосукцията. Неприятни тлъстинки по тялото са махали Ивана, Глория, Тони Димитрова, Драго Чая.

Фейслифтингът също е любим на нашенските звезди. Лицата са опъвали както популярни тв лица като Вяра Анкова, Ани Салич, Мира Добрева, така и техните колеги – Ники Кънчев и Юксел Кадриев.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар