Това са дейности за лесно горене на калории

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ние всички имаме нужда от много движение, за да поддържаме добро тяло и здраве.

ska4ane vajeТук ви представяме дейностите, с които най-лесно ще изгорите излишните мазнини.

Скачането на въже

Изгаря 340 калории за 30 минути

Разбира се, тази тренировка трябва да бъде на челно място в списъка. В края на краищата, това е един от любимите начини за спортуване.

Въртене на обръч

Изгаря 300 калории за 30 минути

Мариса Томей и Бионсе поддържат телата си красиви с обръч. Вземете си обръч, който достига до гърдите ви, когато го изправите пред вас. Поставете го на кръста си и застанете в разкрачено положение, за да го задвижите по-лесно.

Танци

Изгаря 221 калории за 30 минути

Това е най-забавното горене на калории. Ключът е да се запази темпото високо, като избирате песни с бързи ритми и да не почивате между песните. Използвайте ръцете си! Повдигайте ги във въздуха и да ги премествайте в ритъм.

Кънки

Изгаря 425 калории за 30 минути

Голямото изгаряне произтича от движението на мускулите на бедрата и дупето, като в същото време е необходимо да спазвате баланс. Не забравяйте каската, пазачите на китката, наколенките и налакътниците.

Бягане

Изгаря 374 калории за 30 минути

При бягането работят всички мускули на тялото, поради което то е най-важната част от тренировката ви, когато искате да изгорите повече калории. Тичайте първоначално бавно, след това засилете темпото и в края пак забавете.

Изберете си един вид и практикувайте през ден по 30 минути.

 

7 прости упражнения, които ще намалят телесните ви мазнини!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар