А вие можете ли да се целувате?

Когато спрете за момент и се опитате да обмислите отговора на този въпрос, ще откриете, че целуването всъщност никога не ви е преподавано!

kiss_1В действителност повечето хора започват направо с практиката и с течение на времето се научават това-онова за целувката. Е, сега ние ви представяме списък на правилата, които трябва да знаете за целуването. Вижте ги!

За дамите:

Отворете си устата повече: Не става въпрос да зинете като пропаст, но дайте повече място за работа на партньора си. Няма нищо по-разочароващо от това той да използва езика си като крик, с който се опитва да пробие челюстите ви.

Участвайте активно: Бъдете по-любвеобилни при започване на целувката, използвайте ръцете си, прегръщайте го, притиснете се към него.

Алтернативни устни: Имате две от тях, така че не се страхувайте да се съсредоточите върху едната. Всъщност има и над 100 пъти повече нервни окончания в устните, отколкото на върха на пръстите ви. Отделно от това, променливиа фокус  от долната на горната устна и обратно е не само изключително секси, но и ви кара да се чувствате сякаш сте във филм! Не ми ли вярвате? Опитайте го.

Погрижете се за устните и приятния дъх в устата: Това е изключително важно както за мъжете, така и за жените. Бъдете много наясно с това, което наскоро сте яли, или което ще поставите на  устата си. Балсам за устни, гланц, червило и каквото и да е. Всички тези неща имат вкусове, с които трябва да сте наясно. Те активират рецепторите на сладостта в устата на партньора ви. Също  имайте предвид и дрехите, които сте избрали да носите за очакваната среща, те трябва да издават страст, ако го искате.

Прочетете в продължението и съвети към мъжете

3 условия за подкосяваща краката целувка

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар