Можете ли да се целувате или само така си мислите?

Част 1

Първо обяснихме на дамите как добре да се целуват.

kiss_2Но обърнете внимание на написаното в първата част, момчета, защото има още много да се учите!

За господина:

Езикът  + хранопровода = правиш го погрешно: Просто не го правете. Езикът ви не е дясната ръка на Майк Тайсън, че да го използвате като юмрук. В същото време, езикът ви не е мъртъв. Така че трябва внимателно, нежно докосване на езици, а не да го вкарате в гърлото й.

Времето е ключово: Не я целувайте непрекъснато цяла вечер, защото става досадно, а жените не обичат всичко да им се сервира наведнъж. Вместо това, изчакайте, докато стане време да я изпратите до вратата. Трябва да сте наясно с нейната настройка и дали се чувства комфортно.

Използвайте ръцете си: Има два много съществени и важни начини да направите това и не се препоръчва възпиране много и от двете, особено ако предприемате една от първите си няколко целувки. Първо, при започване на целувката, вземете брадичката й леко с ръка. Когато започнете да се целувате, леко поставете ръцете си върху бузите й. Прокарайте пръсти през косата й. Леко. Второ, леко поставете ръцете си върху нейната долна част на гърба (не на задника) и я придърпайте леко към вас.

Преминете 90% от пътя:  Често момчета са твърде агресивни, когато целуват жени. Това е вярно само за първите няколко целувки. Защо? Защото пичовети се изнервят.  Мъжът е отговорен за започване на целувката. Тя може да бъде смущаваща. Така че, свършете 90% от работата и я оставете тя да направи останалите 10%. Ако тя наистина ви иска, необходими са много малко усилия, за да се получи. И ако тя не го направи:

Чуйте я: Не само думите, които тя говори, но и слушайте и тялото й. Чуйте дишането й. Опитайте се да намерите някои фини намеци, че това, което правите е правилно, или нещо, на което тя се радва. Ако не сте сигурни, попитайте я искрено в подходящ момент как се чувства. Също така, целунете я по врата, защото е известно, че жените обичат това.

5 неща, които не знаеш за целуването

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар