Уникално ефективна маска за лице!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Тази невероятна смес освен че ще подхрани кожата ви и ще я обогати с полезните си съставки, ще намали и бръчките ви!

Сметана-мед и банан маска за лицеОсвен това ще почисти кожата ви от мръсотиите и токсините, както и от натрупания прах и всякакви вредни въздействия на заобикалящия ни замърсен въздух.

Бананите са пълни с полезни вещества, някои от които са калий, магнезий, фосфор, както и определено количество цинк, мед, желязо, витамин Е и селен. Поради високата си хранителна стойност те помагат за поддържане на здрави кости и бъбреци.

Медът е най-великото творение на природата и е уникално полезен за кожата. Медът се използва от човечеството в продължение на повече от 2500 години! В нашия сайт можете да прочетете много рецепти за използване на мед, както и какви комбинации с него са най-ефективни.

Заквасената сметана е с високо съдържание на калций, витамини А и Д, както и белтъчини. Мазнините са висок процент, но те се усвояват лесно.

Съставки

1/2 банан

1 супена лъжица мед

2 супени лъжици заквасена сметана

Инструкции:

В малка купа намачкайте банана и добавете меда и заквасената сметана, като разбъркате добре. Почистете лицето си старателно и го измийте с топла вода. Подсушете и нанесете маската, като избягвате очите. Легнете на спокойствие 15 минути, след което внимателно избършете с влажна кърпа. Изплакнете с чиста топла вода и подсушете.

Правете тази маска поне два пъти седмично и се наслаждавайте на прекрасната си кожа.

5 ефективни решения за кожата около очите

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар