Риана експериментира с имиджа

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Певицата Риана (Rihanna) отдавна спечели титлата модна икона

riana Тя все така остава пример за онези, които искат да са в крак с модата. Със завидно постоянство певицата експериментира с имиджа си и измисля нови тенденции в дрехите и музиката. Наскоро тя представи следващия си музикален експеримент, а сега се похвали и с интересна фотосесия.

Рири краси корицата на модното списание i-D. За специалният брой, посветен на музиката, звездата позира за камерата на легендарния моден фотограф Paolo Roversi, и трябва да кажем – резултатът от работата на двете знаменитости е впечатляващ.

Риана се появи на корицата с хулигански расти на главата и огромни обеци. Замислен, леко агресивен израз, пронизващ поглед (маркови лещи Rovers), и пред нас сега не е просто едно момиче с големи амбиции, но и с доста опасно лице.

Междувременно Риана също така продължава активно да експериментира с музиката. Тя наскоро представи съвместен запис с Пол Маккартни (Paul McCartney) и Kanye West. Тя се похвали пред феновете си в туитър, че експериментите ѝ ще стават все по дръзки и интересни.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар