Шарън Стоун провокира и на 56

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

На петдесет и шест холивудската актриса Шарън Стоун (Sharon Stone) не е загубила любовта си към провокациите

Шарън Тя все още не би имала нищо против да демонстрира страхотната си фигура, която спира дъха на поне едно поколение мъже. За да покаже непреходната си красота тя засне зрелищна фотосесия за февруарския брой на австралийското издание на L’Officiel.

Страхотна цветна снимка краси корицата на списанието, а на страниците са представени луксозна черно-бяла фотосесия. Сесията е заснета от талантливия фотограф Jack Waterlot.

Според наблюдатели, снимките се оказали красива и донякъде провокативна. Може дори да се каже – скандални. Но актрисата все така не се интересува от мнението на хората. „Да, мога да пращам провокативни сигнали, но това не ме прави провокатор“- казва Шарън.

Тази година актрисата ще стане на 57 години, но Стоун не изпада в паника и се казва, че през годините тя е станала дори по-красива. „Жените с възрастта разцъфтяват – каза по-рано актрисата. – Имаме по-добро разбиране за тялото си, сексуалния живот става по-богат. Ние предпочитаме гурме ястия, вместо бързо хранене. По-добре разбираме както собствения си живот, така и живота на другите. С възрастта ставаме по-щедри и уверени.“

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар