Най-скъпите марки в света на модата

Нали сте виждали любимите си знаменитости на червения килим, богатите бизнес магнати, царските съпруги и много елитната тълпа, носеща скъпи дрехи?

Знаете за техните дизайнерски облекла, осеяни с истинско злато, сребро или диаманти и дори техните кучета също носещи скъпи дрехи! Някои от тези маркови дизайнерски дрехи имат такива цени, че могат да изгорят дупка в джоба ви! Тук ви представяме най-скъпите марки дрехи в света.

  1. Dior

diorМарката Christian Dior е основана през 1946 г., и оттогава е водещо име на пазара за горещи модни дрехи с клиенти, вариращи от бизнес магнати да филмови звезди, певци и много други. Дори и най-обикновените рокли на Dior струват доста скъпо.

  1. Gucci

Една от водещите италиански луксозни марки, Gucci е основен производител на чанти, обувки и други от създаването си. Тя има много конкуренти на пазара, но с вида на качеството, което предлага, клиентелата отново и отново се връща към тази марка. И това, разбира се, изстрелва нагоре цените на пазара.

  1. Chanel

Основана от Coco Chanel през 1909 г., тази марка винаги е имала уникална колекция от модни аксесоари със собствен патентован стил. Тя никога не копира другите марки и се опитва да се конкурира с тях, което много прилича на отличителния и елегантен стил на самата основателка.

  1. Prada

Филмът „Дяволът носи Прада“ показва живота на много от модерните хора съвсем правилно и ни казва, че модата е много повече от това просто да покриваш тялото си с дрехи. Prada като марка, знае, че принципно е много добре винаги да има дрехи и аксесоари, които са прости, но стилни. Италианската марка е на мнение, че ако трябва да се носят удобни дрехи всеки ден, така или иначе, тогава защо да не се носят техните? Излишно е да казваме, че този подход я прави популярна сред много известни личности.

  1. Guess

Когато мислите за модни облекла и дънки, Guess е първата марка, която ви идва наум. Тази американска модна марка е насочена към създаване на удобно и стилно облекло за мъже и жени. Винаги има широка гама от дрехи и избор на безброй стилове и дизайни. Техните дънки са най-популярния елемент от колекцията им по цял ​​свят.

 

Продължение …

 

 

Модата дефилира в Ню Йорк

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар