Какви талисмани да използвате през 2015 година – част 2

промоции

Част 1

Символът на 2015 Зелената Дървена Коза ще донесе добри събития и положителни емоции, според фън шуй.

drehi-valna-2Заедно с това обаче, козата ще показва и своите рога. За да привлечете късмет през тази година, фън шуй съветва да подобрите интериора в дома си. Тук ви споделяме какви талисмани можете да поставите в дома си или да носите със себе си, за да привличате късмет и здраве.statuetka-2

Коза или овца – естествено, това е най-важния талисман, според фън шуй. Статуетки, фигурки, изображения на това животно ще донесат през годината лек живот, здраве и радости.

Талисмани, изработени от дърво. Носенето на тези талисмани положително въздействат за здравето ви. Те възстановяват енергията, предпазват от загуба на сила и побеждават умората и апатията.

Звънец, камбанка. Ако искате да привлечете просперитет в къщата си, поставете да виси над входната врата камбанка. Нейното звънене, когато отваряте вратата ще изпъди цялата отрицателна енергия. Можете да ползвате и китайските чанове, които са носители на положителна енергия.

rog-1

 

Рога. Те защитават хората от злото и завистта. Носете с вас рог, окачен на синджирче на врата си или поставете в дома си украшения от рога.

Един рог. Този талисман от фън шуй е призван да поддържа реда и спокойствието.  Освен това той премахва пречките и трудностите в живота.

 

vulna-2Вълна или козина от овца или коза. Ако искате да подобрите здравето си през 2015 г., купете си някаква дреха от чиста вълна или някакъв сувенир от козя кожа.

Знакът на безкрайността е цифрата осем, която е символ на 2015 година, според нумерологията. Талисмани във формата на осмица ще ви помогнат както във финансово, така и по отношение на успехи в работата и бизнеса ви.

Пригответе талисманите и украшенията си и ги използвайте от 19 февруари, точно в началото на годината на Дървената Зелена Коза-Овца. Желаем ви много успешна година!

 

Как фън шуй вижда хода на живота по линиите на ръката?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар