Как да направите нещата в леглото малко по-страстни и бурни

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Знаеш колко е лесно да скочиш в студен басейн, вместо да влизаш бавно? По отношение на грубия секс е точно обратното.

grubichko

Започни по малко и напредвай бавно

Преди да започнете, опреде­лете какво е окей и какво не е (например използването на сила е ок, но обидите не са). Опитай с леко пляскане, при­тискане и т.н. Ако и на два­мата ви харесва и възбужда, продължавайте.

 

Повиши интензитета, като използваш въжета и малко по-силни удари или помоли партньора си да сложи ръката си на врата ти и нежно (нежно!) да я натисне. Винаги си пригответе дума сигнал (например, ако кажеш „кутре“, това означава вед­нага да спрете), и нека доми­ниращият партньор да иска това, което иска. „Може ли да те напляскам?“ „Да, моля те, напляскай ме.“

 

Може ли да ти харес­ва грубо и все така да си феминистка?

Tози ренесанс на грубия секс изглежда се случва в период на история­та, в който жените имат повече власт отколкото преди. Според някои изслед­вания, жените, които играят доминираща роля в живота си, може да предпочитат да се подчиняват по време на секс. „Чувствам се овластена в ежедневи­ето си, така че това да ме доминират в легло­то е приятна почивка от това.“, казва Никол.

Това не е толкова изне­надващо. Властните мъже от десетилетия плащат на доминаторки да ги командват в подземни секс бърлоги. Може би властните жени настигат тази тенденция. „Белег за узряване на феминизма е, че жените прегръ­щат всички аспекти на това, което искат леглото“, казва Кавана.

Непрекъснато се контролираме в толкова области на живота си – може би сексът е една от ситуациите, които искаме да се от­пуснем. „Способността да прескочим някои ограничения ме кара да се чувствам силна сексуално, дори и да съм в ролята на подчинена­та – казва Люси, на 28, актриса от Бруклин. Не мисля, че мога да издържа с партньор до живот, който не си пада по тези неща“.

 

И в крайна сметка, хубави­ят секс не е ли именно силата да правиш неща­та, които искаш, дори и когато не е това, което чувстваш, че се очаква от теб като силна и самоуверена.

 

Как задушаването, може да носи любовно удоволствие?

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар