Какво говорят за вас подаръците, които подарявате?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Подаръкът не е само начин да разберете как човекът, който ви го подарява се отнася към вас.

PodaraciТой е и способ да узнаете повече за неговия характер, жизнените приоритети, отношението му към живота и т.н. Ако за вас е интересно е да се погледнете от друг ъгъл и да разберете какво казвате с подаръците, които правите, прочетете това.

Пари. Ако в определен момент решите да подарите именно пари, това говори за вашата практичност, от една страна, те никога не са излишни. Но от друга страна става ясно, че нямате достатъчно фантазия и не сте уверени в това, което искате да изберете. Не е зле, все пак, подаръкът ви да остави някакво впечатление или спомен.

Битови предмети. Ако мислите това за подходящ подарък, значи вие сте практичен човек. Не е зле понякога да влагате и малко емоции при избора на подарък.

romantichen podarakРомантичен подарък. Ако често подарявате парфюми, спално бельо, цветя и бонбони, това показва вашата склонност към романтика и чувственост. Вероятно сте доста влюбчиви.

Скъпи подаръци. Обичате да подарявате скъпи вратовръзки и копчета за ръкавели, шах, картодържатели, скъп алкохол? Значи обичате да подчертаете личното си положение, което за вас е важно. Вие искате да успеете в живота и вероятно успявате, но не зацикляйте на тази тема.

Подаръци, свързани с изкуството. Ако обичате да подарявате картини, статуетчи и други творения на човешките ръце, то вие сте творческа личност, близка до идеала за човек. За вас е важно да разкривате своята креативност и успешно да я развивате.

Подаръци, свързани с изживявания. Има хора, които категорично не желаят да подаряват скучни подаръци или пари. За тях е важно да подарят не вещи, а емоции, които не се забравят. Участие в майсторски класове, екстремни развлечения, екскурзии, пътувания. Обикновено тези, които правят такива подаръци живеят на пълни обороти и имат невероятни преживявания. С такива хора е малко вероятно да скучаете, те излъчват положителна енергия и всички наоколо са привлечени от тях.

 

 

Как да го научите да ви прави подаръци?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар