Вили Марковска чака първото си дете

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Две години и половина след сватбата ще й се случи най-хубавото.

жили маркожска

Нежната актри­са призна, че е бременна и много щастлива. Вили е в шестия месец, но заради грацилната й фи­гура коремчето й още не е пораснало и почти не й личи. Вярна на максима­та си да държи личния си живот под ключ, тя пред­почете чак сега да прого­вори за този важен момент в живота си. С новината, че чака първото си дете, Марковска окончателно за­твори устата на светските клюкари, които не спряха да я разделят с мъжа й, откакто двамата сключиха брак през лятото на 2012-а година. Тя се венча на тайна церемония за фи­нансиста Ивайло Ангарски, на която присъстваха само роднини и най-близките приятели на двойката. И досега младото семейство предпочита да не се поя­вява на светски събития, за разлика от повечето известни личности. Още покрай сватбата им се зашушука, че булката е бре­менна, и оттогава няколко пъти се разнасяха слухове­те, че Вили чака първото си дете, а тя предпочиташе мъдро да запази мълчание и да не коментира „жълтините“. Днес, ненадейно Марковска сама призна в тв студио щастливата вест, което завари напълно неподготвени всички, които се опитваха да се ровят през тези години в живота й.

В последния брой на сп. Story тя открехна още малко вратата за подробности около бременността си.

„Карам много лека u спо­койна бременност. Бебе­то, разбира се, беше плани­рано. А дали искам момче или момиче? Нямам ни­какви претенции за пола, само да е живо и здраво“ – сподели бъдещата майка и допълни, че терминът й е през пролетта. От някол­ко години насам Марков­ска е запалена по йога и даже доскоро караше курс за инструктори, но предвид състоянието и, засега се налага да остави за извест­но време тази идея. Актри­сата обаче продължава да поддържа форма с ходене пеша, което е и една от препоръчваните превенции за леко раждане. Тя казва, че е късметлийка, че живее в квартал в полите на Витоша и на ден изминава по няколко километра на чист въздух сред природата. Също така се храни здравословно и от години е вегетарианка. Другата голяма тръпка на Марковска са танците. В първия сезон на Dancing Stars тя изненада зрителите с таланта си на

дансинга в тандем с Наско Месечков, а от миналата година участва в неговия спектакъл „Любовни сезони“. „Много ми се танцува пак, но състоянието ми не го позволява“ – намекна за бременността си Вили, няколко дни преди да съобщи официално новината. В близко време на нея обаче й предстоят други вълнения – тези, които всяка една жена се радва да изживее.

 

 

Тайните сватби на звездите

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар