Кийра Найтли крие бременност

Холивудската звезда Кийра Найтли (Keira Knightley) е доста свенлива, а понякога направо необщителна

Moet British Independent Film Awards held at Old Billingsgate - Arrivals. Featuring: Keira Knightley Where: London, United Kingdom When: 07 Dec 2014 Credit: Daniel Deme/WENN.com Тя не информира журналистите за сватбата си, а сега, по предположения на светски коментатори, крие интересна позиция. И ние трябва да признаем, че тя крие този важен и радостен факт от живота си доста добре.

Клюки за бременността на Кийра често се появяваха през цялата година. Но сега информацията се потвърждава от няколко надеждни източници, пише The New York Post. Според вътрешни лица, актрисата е бременна в третия месец. Днес актрисата се опитва да изберете тоалети, които да прикрият малкото коремче, избирателно посещава светските събития и не пие никакъв алкохол.

Припомняме, че миналата пролет тя се омъжи за дългогодишната си любов, музикантът от бандата Klaxons James Righton. Двойка си каза „Да!“ в City Hall малък френски град, който се намира на 12 км от Марсилия. Церемонията беше доста скромна, и като гости бяха поканени само роднини и близки приятели на двойката.

По-късно, актрисата откровено призна в интервю, че тя никога не е бил фен на брака и е приела предложението на любимия човек, защото си е помислила „Защо да не пробвам? Може пък сватбата да излезе едно доста забавно занимание.“ „Семейният живот ми изглежда скучен – признава звездата. – Аз дори подозирам, че родителите ми са били женени само, за да получат ипотека. Днес в живота ми почти нищо не се е променило. „

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар