Петя Буюклиева изпадна в истерия: Ще съдя Биг Брадър!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Буюклиева е изпаднала в истинска истерия минути след изгонването си от „Биг Брадър“ в сряда вечерта. Малко след като камерите на живото риалити изгаснаха, певицата се нахвърли с крясъци към екипа: „Не ви вярвам! Аман от вашите манипулации! Резултатите са нагласени“, издават потресени очевидци.

Петя просто отказвала да повярва, че феновете й не са я подкрепили. Тя била сигурна, че е извършена манипулация и не са отчетени реалните SMS-и. „Ще сезирам прокуратурата! Това е измама! Вие се подигравате с мен и българския народ! Ще ви съдя, да знаете“, нареждаше Петя. Мъжът й Тони напразно се опитваше да я успокои. Всъщност именно той подпалил фитилите на съпругата си, като й разказал какво е било излъчвано. Буюклиева била много обидена от petya buyuklievaфакта, че шоуто се е разграничило от нейните разкази за легендите на шоубизнеса. В предаването тя разкри пикантни подробности за Васил Найденов, Камелия Тодорова и Йорданка Христова, а за финал отсече, че Катето Евро си показва циците по купоните, пише в. „Уикенд“.

„Нищо не съм излъгала! Всичко, което казах, е истина! Като са толкова възмутени, защо са го излъчили по телевизията?! Искат на мой гръб да си правят шоуто. Къде са ми адвокатите?! Завеждам дело, ще ги съдя“, нареждаше в истерия изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар