Избираме бельото подсъзнателно, характерът определя цвета

Британският психолог Дона Доусън направила интересно изследване и установила, че избирайки бельото си, жените са водени не от модата, а от подсъзнанието си

бельо Според наблюденията й се оказва, че характерът и степента на сексуалност на красавицата „прозират“ в цвета на бельото й!

Червеният говори за агресия, енергия и страст. С такава пламенна дама няма да скучае нито един мъж. Червеният цвят провокира желание, затова, ако приятелката ви избира алено бельо, значи е готова за креватни утехи и умее да се наслаждава на самия процес.

Бельо от модния днес „nude“ – телесен цвят, означава, че собственичката му е уравновесена и мила дама. Тя няма какво да крие и в леглото – самото название на цвета на бельото го подсказва.

Младите жени, които избират розовото, подсъзнателно търсят у мъжа лидера, тъй като самите те са мили, нежни, романтични и сантиментални. Те се привързват къмсвоя партньор и мечтаят за здраво семейство.

Черен цвят избират самодостатъчните и самоуверени дами, които са свикнали да са в позицията на лидер и ловец. При това са способни на най-смелите експерименти в леглото.

Бяло бельо предпочитат невинните и скромните. Те търсят у мъжа не любовника, а съпруга, и прекрасно се настройват към неговите желания. Те са неизкушени в чувствените ласки, но заради любимия са готови на дързости в леглото.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар