Не ми се подигравайте, просто много искам да се оженя!

Казвам се Радослав Бахчеванов, на 37 години съм, 165 см, 65 кг, с кафяви очи, от София, не пуша.

svatba mladojenec

Роди­телите ми са разделени и аз не желая да съм при нито един от двамата. Затова вече 5 години живея на квар­тира, сам си чистя, готвя и пера. Болно ми е на сърце­то и душата, защото дори майка ми не ме обича. Имам чувството, че е способна да ми направи магия, за да не се сближа с никое момиче.

Питам се: защо ме мразят жените, може би се боят да не ги нараня и да не им при­чиня душевна болка? Нямам такова намерение! Не оби­чам да посягам и не налитам на бой, защото после се раз­плаквам от сьрце и душа. Минавало ми е през ума да сложа край на живота си, но не мога. Като видя щастли­ви мъж и жена, сплотени за цял живот, се изпълвам с радост и малко завист. При първа среща пък с жена или момиче съм толкова притес­нен, че не мога да кажа всич­ко за себе си, но няма про­блем да я изслушам и да чуя нейната история.

Мили дами, когато реши­те да се свържете с мен, или ми се обадете, или ми пише­те писмо или есемес на ки­рилица, за да мога спокой­но да го прочета, защото на телефона не разбирам лати­ницата. Не държа да ми се обади някоя красавица, нека е искрена, човечна и стабил­на. Може и да е от село – ще й помагам с каквото мога, за­щото работата не ме плаши. Обичам да ходя на почивка в планината или край морето – там се чувствам най-добре. Тежи ми, че като се приби­рам от работа или пазар, няма с кого да си говоря. Моля, като прочетете писмо­то ми, да не ми се подигра­вате, защото такава е моята истинска история. Просто много искам да се оженя, да имам спокойно семейство и да не мисля за нищо друго. Обичам много малките деца. Като видя дете, се разтрепервам от радост. По-голе­мият ми брат има семейство – съпруга и две деца, които ме обичат и винаги ме по­срещат щастливи и усмихна­ти. И на мен не ми се живее вече сам, ще ми се да наме­ря своята половинка, за да я обичам за цял живот и да я прегръщам. Приятно ми е да общувам и с възрастни хора, за да ми дават съвети как да продължа живота си занапред.

Очаквам писмата на дамите, които са се раз­вълнували от моята съдба на адрес: 1220 София, жк „Надежда“, бл. 253, вх. Г, ап. 80.

Радослав

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар