Херцогинята на Кеймбридж планува да прекара бременността си в пътувания

Херцогиня Кейт очаква второто си дете, но не се и опитва да се откаже от посещения в чужбина

кейт Стана ясно, че през следващия месец херцогинята на Кеймбридж ще направи официално посещение в Ню Йорк. Малкият принц Джордж ще остане у дома и този път. Той все още е във възраст, в която не е добре да пътува с родителите си, въпреки множеството екстри, от които може да се възползва.

Миналия месец, Кейт не успя да направи официално посещение в Малта поради болест. Дукесата не се чувстваше добре, заради предстоящата втора бременност, и затова в рамките на няколко седмици тя е била под наблюдението на лекари. Сега здравословни проблеми са зад гърба ѝ, и тя се завръща към светските си задължения. Кейт редовно посещава различни събития, и, според лекарите, тя не трябва да се страхува от дълго пътуване.

Според Бъкингамския дворец, Катрин и Уилям ще пристигнат в САЩ на 7 декември и ще останат в Америка в продължение на три дни. Дукесата планира да посети центъра на развитието на децата и да покани на обяд в британската общност, свързана с изкуството в Ню Йорк, докато съпругът ѝ ще предприеме пътуване до Вашингтон, за да участва в конференция по проблемите на борбата с корупцията.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар