Певецът Крум: Бях смотан и дебел!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Някога Крум е бил смотан и дебел? „Невъзможно!“ – биха възкликнали почитателите на чаровния певец, известен с атлетичното си тяло.

Да, но като ученик той наистина бил доста закръглен, затворен и другите деца му се подигравали жестоко. Това продължило до 17-годишната му възраст, когато решил да се вземе в ръце и да отслабне. Поводът бил музиката, и по-точно кастинг на телевизия ММ за млади таланти. Осъзнал, че дори да успее да разгърне певческия си талант пред комисията, с този външен вид едва ли ще спечели сърцата им и ще има шанс да гони славата на дует „Каризма“, Руши Видинлиев и група „Те“, които по онова време били негови кумири.

Само за една година Крум постигнал целта си – вталил се неимоверно и успял да спечели конкурса. Deep Zone направили песен за него и така започнало всичко.

До днес обаче певецът си спомня какво значи да си дебел, затова особено внимава какво яде и не спира
krumда спортува.

„При всеки мъж комплексите са различни. Лично аз най-сериозно се вълнувам от килограмите си, защото не искам да се видя отново в огледалото огромен. Сещам се за една думичка, „бузурест“ – така ми викаха като дете заради големите бузи. Сега това ми звучи смешно, но тогава изобщо не беше така“ – разказва той.

По време на екстремното риалити Survivor, което в момента зрителите гледат по bTV, Крум отслабнал цели 8 кг, пише сп. „Стори“.

„Не съм и предполагал, че ще трябва да премина през такива нечовешки кръгове на физически и психически изпитания. Когато осъзнах какво предприемам, вече нямаше връщане назад“ – обяснява причината за свалянето на килограмите певецът, но е повече от щастлив, че не му се е случило обратното – да надебелее.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар