Колин Фарел стана лице на новия аромат на Долче и Габана

промоции

Какъв трябва да бъде идеалния любовник?

колин Мъжествен и чувствен. А останалите – е второстепенно. Ирландски актьор Колин Фарел (Colin Farrell) има какво да покаже в тази насока. „Господин Съвършенство“ – така го наричат италианските дизайнери Доменико Долче (Domenico Dolce) и Стефано Габана (Stefano Gabbana). И поради тази причина, както и заради факта, че красивият и талантлив Колин Фаре разпалва всяко женско сърце, те го канят да стане звезда на рекламната кампания, която трябва да наложи новият парфюм Dolce & Gabbana Intenso.

В мрежата вече се появи и първото фото от рекламната кампания, в която 38-годишният актьор е с небрежно разкопчана риза на фона на синьо море, небе и скали. „Когато приключихме работа по нов аромат, веднага се замислихме за Колин – уверяват ни Долче и Габана. – Той е идеалното олицетворение на мъжката сила и чувственост „.

Промоционалните снимки на Фарел много скоро се появяват в лъскавите списания, но представянето на Intenso е насрочено през февруари следващата година. Както бе отбелязано, Колин последва примера на своя колега Матю Макконъхи (Матю Макконъхи), който заедно с Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson) е се снима за рекламната кампания на The One, друг аромат от Dolce & Gabanna.

Любопитното е, че Фарел е по стъпките на Матю не само в областта на рекламата. Преди няколко седмици бе съобщено, че Колин ще замени своя колега във втория сезон на популярния сериал „True Detective“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар