Голямото завръщане на дългите рокли

промоции

Макси роклите правят голямо завръщане през това лято и това стана особено ясно след като дори и знаменитостите изглежда се увличат по тази прохладна и момичешки тенденция. Макси роклите бяха голям хит преди два сезона и сега те се завръщат, както никога преди.

И така, как да носите макси рокля и кога е подходящо време за нея? Вземете пример от звездите, които предпочита да ги носят най-вече през деня.

Макси роклите са перфектни за лятото, тъй като те са леки, ефирни и най-доброто от всичко дълги (така че можете да прикриете някои недостатъци без да умирате от топлина).

Обичаме тези рокли, защото те са толкова ефирни. Можете да ги комбинирате с клинове, сандали, джапанки и те все още ще направят впечатление. И тъй като те са толкова популярни през този сезон, няма да имате проблем с намирането на една … или две.

При избора на макси рокля, изберете цветен вариант, шарен десен, както и римски стил талия (малко под гърдите)за да изглеждате по-тънки.

Независимо дали ви отиват рокли с дълбоко деколте, без презрамки или супер накъдрени макси роклите са идеалния вариант за всички. Вземете пример от тези знаменитости и се вдъхновете със свой собствен стил!

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар