Какво казват дрехите ти за теб ?

Отдавна е ясно по какво посрещат. Онова, което доскоро беше неясно, е, че подсъзнателните решения, които вземаме за гардероба си издават важни неща за нас самите. Открий какви са те…

Забелязала ли си, че неза­висимо дали отиваш на интервю за работа или на парти с нова компания, хората още на втората минута са си направили някакви гене­рални умозаключения за теб – например, че си сериозна, отговорна личност, или че си щура купонджийка, или че си артистична нату­ра и т.н. И за това е изцяло отговорен гар­деробът ти. Според учените посланията, кои­то излъчваш към околните, са 80 процента визуални, като езикът на тялото безспорно е важен, но всъщност облеклото е определящо. За да откриеш какво тръби твоето, проче­ти списъците с дрешки на другата страница и отметни нещата, които си носила над веднъж в разстояние на последни­те четири седмици.

НАД 4 ОТМЕТКИ

Твоите дрехи казват…

  • „ИСКАМ ДА СЪМ ЦЕНТЪР НА ВНИМАНИЕ!“

Самоуверена и забавна, ти се чувстваш страхотно навсякъде и дрехите са част от представлението, което изнасяш за околните. Обличаш се така, че да те забе­лежат другите жени… и мъжете. Оби­чаш смелите експерименти със съчетание на цветове и материи, които една идея шокират, и би ти паснала идеално тен­денцията „облекло на показ“ (дискрет­но покрито с нещо прозрачно). Трябва да имаш в гардероба си: дълги ръкавици, бонета и блестящи романтични аксесоари. Модата на 50-те може да бъде страхо­тен извор на вдъхновение за теб.

 

 

НАД 4 ОТМЕТКИ

Твоите дрехи казват…

  • „A3 НЕ СЪМ СЪС СТАДОТО!“

Подобно на Алекса Чънг, ти смесваш винтидж с „общостандартните“ попълнения в гардероба си. Креативна личност си и не желаеш да се сливаш с тълпата. В живота обичаш да постъпваш различно от общоприетото и не се притесняваш да демонстрираш мнението си, дори когато рискуваш да останеш неразбрана. Трябва да имаш в гардероба си: цветни аксесоари и бижута. Колкото по-лъскави, блестящи и нестандартни, толкова по-добре. Модата на 80-те може да бъде страхотен извор на вдъхновение за теб.

 

 

НАД 4 ОТМЕТКИ

Твоите дрехи казват…

  • „ДА ЖИВЕЯТ ХАМЕЛЕОНИТЕ!“

Обожаваш класическите кройки и изчис­тените ансамбли. Залагаш на сигурно­то, вместо да рискуваш с експерименти (и така е не само в модата), и предпочи­таш да правиш впечатление с ум, а не с външност. Винаги се държиш и изглеждаш елегантно и подходящо за случая. И само понякога се питаш какво ли би било, ако нарушиш правилата си… Трябва да имаш в гардероба си: войнишко яке. Блестящи­те елементи в грима, опушените очи и подчертаните драматично скули могат да бъдат страхотен извор на вдъхнове­ние за теб.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар