В Люлин общинските кучета са безобразно много!

промоции

А общинските служители са безобразно нагли!

Уважаема госпожо Фандъкова!

Вие на коя планета живеете? Кога за последно сте посетили Люлин, за да видите как е населено с вашите общински помияри? В центъра на София почти няма кучета – явно сте ги „избутали” в крайните квартали, защото всички се оплакват! Но най-много гневни хора има в Люлин! От вашето безхаберие за решаване на този страховит проблем започнаха да страдат животните! Те нямат вина, че сте ги оставили на произвола на съдбата, а живеещите около тях вече не издържат съжителството с мръсни, дръгливи и носещи зарази песове! Ето какво казват хората:

Пламен – Миналата седмица ми се наложи да заведа кучето си до ветеринарна клиника от Люлин 2 до Люлин 5. Такова преживяване не пожелавам на никой! Минавайки покрай блокове и квартални магазини, където не ни познават бяхме нападнати точно 8 (осем) пъти от глутници общински песове! Добре че не съм страхлив и ги прогонвах с един клон, който намерих в тревата. Това е безобразие! Тези кучета се събират най-вече около кварталните магазини, където им подхвърлят храна. Иначе са мръсни, със спластена козина и пълни с бълхи. От Столична община бюрократите са нагли и безочливи тунеядци!

Наталия – Нямам думи каква кочина е около блок 23 в Люлин 1, където са заселили цигани в общински жилища! Това беше един прекрасен квартал, докато не дойдоха тази сган! Точно така, това е сган! Това не са хора и те трябва да бъдат третирани по закона за животните. Не стига, че около тях е кочина, изпочупили са стъклата и вратите на всичките общи части, ами на всичкото отгоре и кучета отглеждат! Общинските помияри около блока са около 15, а и вътре в блока има! Къде са институциите? Къде е кмета? Къде сте бе лапачи на заплати с дебели гъзове дето не си ги вдигате от столовете в канцелариите?

Мишо – Абе тая Фандъкова що не вземе да се скрие некъде с нейните строителни проекти! Тя не знае ли, че в София има САМО ДВА ПРОБЛЕМА – кучетата и циганите! Кога най-после ще имаме кмет, който ще реши тези проблеми?! Това гето в Захарна фабрика е от 1992 година, ако не и по-рано! Тия мангали там убиха човек! И няма кой да им премахне незаконните постройки! А минавали ли сте от там да видите боклуците? Да не говорим за кучетата наоколо, че не могат да се преброят…

Ангел – Както Западна България, така и Западна София са най-отвратителните райони! И аз съм от Люлин 1 и тук наистина е отврат около циганите. Тия като надуят чалгата няма покой! А районното управление на МВР е в съседство в бл. 006 ама полицаите си пият кафето с мангалите! Българите са ни оставили да им търпим мръсотията и помиярите!

Мария – Преди 4 години, когато избирахме Фандъкова имаше само няколко бездомни кучета около нас, а сега са повече от 16! Не знам каква статистика водите, че уж са намалели, но не са!

Красимир – Трифоне, нали знаеш, че в Б-я уличните помияри и циганите имат повече права от обикновения българин… та мисълта ми е, че ние сами трябва да се защитим от помиярите. Било с отрова, било с хладни, пък защо не и с огнестрелни оръжия! До сега си носех само автоматичния нож, но вече сериозно се замислям да си сложа на колелото кобура с брадвичката самоделка.

Ние предлагаме на всички, които имат повече от 1-2 общински кучета в района, в който живеят: Пишете жалби до Фандъкова! На сайта на Столична община има виртуално деловодство и подаването на сигнал отнема няколко минути. Догодина ще имаме кметски избори и е крайно време да знаем – имаме ли кмет, който решава проблемите ни или да си изберем друг!

И да не си помислите, че използваме остър тон! Никак даже – прочетете това!

Ти, Фандъкова, си кметица на София – „европейската“ столица на България. Имаш деца, внуче. Ако ти нахапят внучето, пак ли така мазно ще говориш за „проблема с бездомните кучета“?

Знаеш ли ти, Фандъкова, че преди три години в Букурещ на тамошния ти колега кмет му писна от помиярите, извика ловците и за три дни  опушкаха 200 000 помияри! Без да му пука за дружества за защита на животните, за евродирективи(а румънците също са в Евросъюза), хуманности, кастрации и евтанизации! И сега в Букурещ не можеш да видиш помияр!

Какво чакаш ти, Фандъкова, и всичките ти скапани общинари, съветници и вся остальная сволочь? Гадните псета да изядат децата ни?!

 

Оставяме коментарите на вас!

 

Бездомните кучета разпространяват ли бяс?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар