Черната дупка преди рождения ден влияе по-негативно на жените

След като изследвали около три милиона случаи на естествена смърт, специалисти от Университета в Сан Диего открили закономерност

дупка
Оказало се, че жените по-често умират в седмицата след рождения си ден, а мъжете – напротив -малко преди него. Според д-р Дейвид Филипс за силния пол този празник е нещо като равносметка, когато мъжът подсъзнателно решава какво е постигнал. Докато при дамите след рождения ден настъпва отпускане и психологическа депресия.

Ефектът на светенето на биологични обекти в електромагнитни полета с високо напрежение е известен от повече от две столетия. Но методът става популярен през 30-те години на XX век благодарение на съпрузите Кирлиан. А през 1996 г. е създаден прибор, ,с помощта на който може да се наблюдава светенето на енергетичното поле на човека приживе и след смъртта. Идеята е, че щом се вижда разпределението на енергията в живото тяло, трябва да се вижда и как тя угасва след смъртта. Ето какви изводи са направени.

Смърт от старост

В тези случаи жизненият цикъл е естествено приключен и душата спокойно напуска своята обвивка. Но това не става отведнъж. Още едно денонощие тя остава във физическото тяло. Около 16 часа след смъртта приборите отчитат колебания, които имат пикове и спадове и накрая затихват.

Случайна смърт

Житейският път не е изминат докрай и душата не иска да се раздели с тялото. В продължение 48 часа се отчитат колебания, след което светенето рязко угасва. смърт чрез самоубийство Ефирното тяло е здраво свързано с физическото и прекратяването на живота за него е изненада. То не е готово внезапно да напусне физическото си вместилище и почти три денонощия приборите фиксират изблици на енергия. Колкото по-развълнуван и възбуден е човекът преди смъртта си, толкова по-трудно се отделя ефирният двойник. внезапна смърт при нешастен случаи. В първите четири часа след смъртта на приборите се вижда тесен пик, след още три часа – звездовидни изблици на светене, сякаш се посипват снежинки. Енергията като фонтан напуска разкъсаната обвивка. На тънкото тяло са нужни денонощия, за да се прости окончателно с физическото.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар