Как да спасим брака си?

Убедена сте, че съпругът ви си има любовница. Готова сте да простите изневярата му, защото много го обичате и не искате да си „разваляте“ семейството. Ето как да реагирате в подобна ситуация.

Не се поддавайте на емоциите си
Най-важното е да не правите необмислени неща и да не вдигате скандали. Разбираемо е, че самолюбието ви страда, а чувствата ви са наранени. Забравете за евтините отмъщения – като например да му го „върнете“ с първия срещнат или да търсите обяснение от любовницата му. Не те двамата, а вие можете да станете за смях. Не избързвайте, контролирайте нервите си, дори и да ви се иска да изкрещите в лицето му: „Тя или аз!“. Ако реагирате по този спонтанен начин, ще дадете възможност на мъжа си да вземе важно решение и наистина да избере нея. В началото е по-добре да си замълчите и да не му съобщавате, че знаете за неговата извънбрачна връзка. Използвайте времето, преди да разкриете картите си, за да разберете защо в живота му се е появила друга жена и какво точно не му достига в отношенията с вас.

Променете ситуацията в своя полза
По-добре се доверете на интуицията си, отколкото на зложелателни слухове, че всичко между вас е приключило. Ако тя ви подсказва, че съпругът ви изживява някакво мимолетно увлечение, приемете трезво ситуацията, колкото й да ви боли. За вас е най-важно да запазите семейството си, затова преглътнете и му покажете каква ценна жена има. Като начало най-напред се погрижете за себе си. Ако в интимния ви живот се е настанила скуката, проявете инициатива и внесете разнообразие в него. Никой по-добре от вас не познава партньора ви, затова се постарайте да изпълнявате и най-съкровените му желания. Забравете че сте наранена, мислете за собственото си и за неговото удоволствие в леглото. Накарайте го да повярва, че вкъщи може да получи всичко, от което се нуждае. Идеален вариант да го отдалечите от любовницата му е, като заминете двамата на почивка. За целта изберете някое място с повече развлечения, за да не остава време на съпруга ви да мисли за другата жена.

Повярвайте в себе си
Вие сте изключителна жена, която заслужава най-доброто. Затова се погрижете за себе си. Променете прическата, гардероба, фигурата си, за да добиете повече увереност и самочувствие. Новият ви външен вид ще накара любимия да ви погледне с други очи. Мъжете имат силно развито чувство за конкуренция. Използвайте този факт и разкажете на съпруга си, че новият колега ви е поканил на ресторант. Това определено ще го накара да ревнува.

Любопитно
От какво са недоволни жените и мъжете в леглото?
Според направено проучване в международен мащаб 42% от дамите се оплакват, че любовната увертюра с партньора им е твърде краткотрайна. Приблизително 39% от жените упрекват мъжете си, че достигат до оргазъм бързо, а 27% ги набеждават, че не са достатъчно нежни и мили с тях. Едва 28% са недоволни от факта, че половинката им прекалено често иска любов. За разлика от тях 54% от мъжете не обичат, когато партньорката им се държи хладно и не е ентусиазирана за секс. Около 40 % пък се дразнят от това, че нежната им половинка трудно достига до оргазъм.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар