Дано мъжът ми никога да не разбере истината!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Все се питам нашето с Янко любов ли е, не е ли. Сигурно е, защото не можем да се откажем от връзката си. Аз съм ща­стливо омъжена, той също е доволен от жена си.

izneviara

С моя Тошко са приятели и за­едно си пият биричката. Мъжът ми дори не подозира, че когато е в командиров­ка или нощна смяна, Янко спи с мене, а неговата законна съпруга е толкова за-веяна, че сляпо вярва на лъжите му кол­ко много е зает покрай сделките си с имоти.

Когато има възможност да се любим с Янко, пращам децата при баба им и се оставям на ласките му. И как не – той на­право ме побърква в леглото!

Една вечер неволно прекалихме с ра­кията и се напихме. Отначало се смях­ме като луди, после се сбихме. Той ме шляпна по задника, аз му дръпнах му­стака, той се ядоса и ме погна из стаи­те. Пътьом събаряхме вази и столове, хвърчаха чаши, чинии и сувенири – ста­на мазало! И точно когато – разгоре­щени – се награбиме да правим любов, на вратата се звънна. Отворих и из­трезнях на секундата. Оказа се, че съседи бяха извикали полиция. Дока­то се разправяхме, Тошко си дойде. Чудех се каква лъжа да скалъпя, а той налетя да бие Янко – в крайна сметка и двамата прекараха остатъка от нощта в ареста. Като видял изпочупените предмети, Тошко помислил, че Янко ми е посегнал, а аз съм се защитавала. Ако разбере обаче истината, че сме любовници, какво ли ни чака… Е, тога­ва ще падне истински пердах!

Любовницата на Янко

 

 

 

Помогнете ми – непрекъснато искам с*кс!

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар