Лили Иванова стигна до болница заради високото кръвно

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Естрадната прима колабира в жегите, вече е с лекарска забрана да се мярка на слънце!

 лили иванова

Грандамата на българската естрада Лили Иванова е била приета по спешност в столично болнично заведение. Любимката на няколко поколения е потърсила медицинска помощ, след като колабирала заради проблемно кръвно, съобщи пред „Уикенд” достоверен източник.

Певицата се почувствала зле по време на една От последните си репетиции за предстоящото й национално турне през септем­ври. Денят, в който й прилошало, не бил от най-най-горещите, но бил адски задушен, още повече че по молба на Иванова климатикът в репетиционната не бил включен, за да пази гласните си струни.

Липсата на хлад обаче дока­рала друг проблем на звездата. Докато отрепетирвала сценичния си рецитал, с който ще обикаля страната, на Лили й причерняло пред очите. Добрата новина е, че не загубила напълно равновесие, в рамките на две-три секунди успяла да се подпре на близкото пиано и предотвратила падането си на пода, което евентуално е можело да доведе по контузии.

Щом се посвестила, неуморната певица мигом била откарана от хора от екипа си в известна частна клиника. На нейните специалисти започнала да се доверява отско­ро заради конфиденциалността, която спазвали спрямо здра­вословните й проблеми. След прегледа се установило, че кли­матичните аномалии са довели до доближаване на стойностите на горната и долната граница на Лилиното кръвно налягане. По мнението на специалистите до това се стигнало не само заради задушното време, но заради диетите, на които звездата е кажи-речи целогодишно. Не е тайна, че Иванова е маниакално вманиачена в режима си и има дни, в които не кусва повече от 1 сварено яйце или кофичка кисело мляко.

Първата работа на докторите била да вдигнат с медикаменти горната граница на кръвното. Препоръчали на именитата си пациентка да пие много вода и чай в летните жеги и да намали напрежението, ако я е грижа за здравето й. Заради нестабилното кръвно изрично й забранили да се излага на слънце, а да доближава плажове – абсурд!

С напредването на възрастта Лили все по-често започна да посещава болниците. Миналата година естрадната прима бе приета по спешност в „Пирогов”, след като организмът й се пре­даде пред уж лека настинка, но тя прерасна в по-сериозен проблем.

 

ETO KAK СВАЛИХ КРЪВНОТО КАТО ПО ЧУДО!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар