Да се срещаш с богат мъж има недостатъци – вижте ги!

Богатите мъже имат съблазнителен чар. Те винаги изглеждат по-привлекателно, когато търсите стабилен партньор.

Повечето момичета смятат, че един човек, който е успял да забогатее, ще се оправи с много от притесненията им в живота. Но нека си го кажем – всичко, което блести, е злато. Но понякога златото не е всичко, от което имаме нужда. Ето какви недостатъци има връзката с богат мъж.

Той винаги работи

Причината, поради която той има толкова много пари и такава голяма империя е тази, че той е работил през целия си път до там! Освен ако не сте се запознали с някой, който е наследник на империя, но дори и така да е, той има нужда от много време, за да я управлява добре.

Той има раздуто его

Парите могат да направят много хора да си мислят, че са хванали Господ за шлифера! А многото пари и власт ги правят арогантни и те демонстрират това навсякъде. Най-вече личи, когато отидете в заведение по начина, по който той се държи с персонала и другите хора около себе си.

Той иска по-голямо внимание, отколкото е необходимо

Ако той има много пари, флиртуващи с него жени винаги ще го следват. Те ще са допълнително съблазнителни, за да привлекат вниманието му и евентуално да ви го отнемат. Излишно е да казваме, че винаги ще се чувствате много несигурни и мислите за изневяра ще ви съпътстват.

Той има големи претенции към вас

Той може да гледат отвисоко на вашите вкусове и възможности за избор. Ако сте си купили дреха от нормален магазин, той веднага ще забележи, защото не е от дизайнер. Освен това богаташите имат и елитни хранителни вкусове, които никак не са здравословни и през повечето време се опитват да ви ги налагат.

Вие ненужно ще се чувствате задължена към него

По някое време, с всички тези подаръци и лакомства, с които той ви отрупва, ще се почувствате наистина задължена към него, а много скоро ще бъдете омотана в мрежата му, ще загубите свободата си и ще бъдете зависима от него.

Богатството може да ви струва вашата лична свобода и избор

Когато вашите вкусове са пренебрегвани, когато не се спазват вашите мнения и когато, като цяло, се очаква да следвате неговите инструкции и решения, тогава вашата собствена, индивидуална идентичност започва да страда. Нямате ваш личен избор и трупате негативи от липсата на свобода. Така в един момент ще поискате да се освободите. Това, обаче, може да доведе до грозни сцени, защото вие ще трябва да му се противопоставите.

Така че – много добре си помислете дали да започвате връзка с такъв човек. Всъщност, това зависи от вашия собствен характер – вие може да искате да бъдете робиня…

 

Ако още не сте богат, прочетете как да станете, сега!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар