Никoл Станкулова: Имам приятел, но не е нито сириец богаташ, нито клошар

Въпреки че е скептична към медийните си изяви едно от най-красивите лица на малкия екран се съгласи да повдигне завесата на личния си свят пред сп. LOVE style.

 Nikol

Никол, как реагирах­те ти и родителите ти, след като сайт пусна в мрежата ужасна­та нелепица, че сипочинала?

Не искам да правя голям проблем от това и ако засягаше само мен, нямаше да дам гласност на недовол­ството и възмущението си. Аз са­мата не бях попадала на тази новина до момента, в който мои близки не започнаха да ми звънят и да ме пи­там дали съм добре. Тогава си дадох сметка, че съм мълчала в много си­туации, в които медиите изписаха измислени истории за мен и за лич­ния ми живот. До този момент при­емах всичко с насмешка и си мислех, че никой здравомислещ човек не може да повярва на всички взаимоизключващи се истории, които се пишеха. Това обаче беше по-сериоз­но. Тази „новина“ е много по-тежка и можеше да съсипе здравословното и емоционално състояние на близ­ките ми. За първи път истински се ядосах на лъжа по мой адрес. В България има и много ценни жур­налисти, които не се срамуват да сложат името си под статията, която са написали. За съжаление обаче всички знаем, че тук жълтите публикации продават най-много и аз нямам против това, стига публи­куваните истории да са истина. В случая ставаше въпрос за сайт, кой­то съдържа само неверни сензации, измислени от анонимни податели, с цел просто да привличат обикнове­ния фейсбук потребител.

Подаде ли жалба в полицията, ще съдиш ли виновниците?

Подадох жалба, защото смятам, че не е редно това да остане безнака­зано. Новини като тази, каквито са всички в този сайт, се разпростра­няват по много бърз, лесен и неза­конен начин, а могат да донесат се­риозни последствия на близките на засегнатата публична личност.

На какви още лъжливи писания, свързани с името ти, си ставала свидетел?

По принцип е ясно, че когато човек започне работа в публична среда, трябва да посрещне с разбиране, търпение и усмивка всички статии. През последните няколко месеца сенаслушах и начетох на много та­кива истории. В България за всички публични личности има куп подобни новини.

В рамките на няколко месеца бях бременна поне 6-7 пъти имах гадже милионер, а също и клошар, карах какви ли не коли, имах извънбрачни деца, беше ме купил богат сириец и какво ли още не…

Задавала ли си си въпроса защо точно с теб някой си позволява да спекулира?

Изобщо не смятам, че само на мен ми се случва. Всеки, на когото жи­вотът му се е стекъл така, че да е известен с едно или друго, отнася позитивите и негативите за това. Както за мен, така и за всички попу­лярни, хора, се пишат верни и невер­ни неща.

Ще те върна години назад. Не ти ли идваха в повече ангажименти­те в детството ти – художест­вена гимнастика, балет, плуване, пиано, училище, мода, телевизия? Оставаше ли ти време за игри?

Оставаше ми достатъчно време за игра и успях на 100 процента да изживея пълноценно детството си, за което съм благодарна. Радва ме, че до ден-днешен пред блока ми играят безгрижни деца, които не са фокусирали времето от ваканция­та си в телефоните и компютрите.

nikol-stankulova_163_4-14119В по-горните курсове също си но­сила две дини под една мишница – учила си в математическата гим­назия и успоредно с това си била частна ученичка в английската. Прекалената амбициозност твой „патент“ ли е или на родителите ти?

Това не е прекалена амбициозност, аз не съм направила нещо, което другите деца не могат, а и всеки се опитва да даде максимално добър старт на детето си. Аз съм много благодарна на родителите ми за на­соките, които са ми дали.

Имаше ли свободата да се заба­вляваш с приятели и да ходиш по клубове и дискотеки?

До 18-ата ми годишнина не ме пускаха свободно да ходя по клубове защото бях много наивна и наисти­на приемах, че „всичко, което лети, се яде“. Пускаха ме спокойно по купо­ните със съучениците ми, но не и по дискотеки.

Лъгала ли си за нещо родителите си?

Случвало ми се е да бягам от часове в училище, но кой не го е правил?

А какви са впечатленията ти от света на модата? Има ли в него коварство и на какво си ставала свидетел?

В света на модата има коварство, но къде няма? Има и в политика­та, и в икономиката, и в спорта… Просто такъв е съвременният свят.

Защо избра телевизията и в същото време – финанси в УНСС?

Не е необходимо винаги да сме стриктно логични, а и не е късно да захвана финансите, не се знае

Скоро Беше гост-водеща на „Господари на ефира“ заедно с Калин Врачански. Не си ли ми­слила да продължиш тв кари­ерата си извън прогнозата за времето?

„Господари на ефира“ е едно уникално шоу и за мен беше удоволствие да съм част от екипа му. Мислила съм по въпроса, всеки човек трябва да се развива и се на­дявам следващата стъпка в живота ми да дойде скоро.

Защо се съгласи да участваш във „ВИП брадър“ преди две години, едва ли е само заради парите?

Това е нещо, за което изобщо не съжа­лявам, въпреки че подходих доста скеп­тично. Смятам, че това предаване е страхотен експеримент, но не толкова за зрителя, а за участниците в него. В такава изолирана среда имаш възмож­ност да научиш много неща за себе си и характера си, за които дори не си подо­зирал. Благодарна съм на продуцентите и препоръчвам шоуто на всеки!

Това ли си ти като поведение и характер, което показа в съжителството с хора като Орлин Павлов, Фънки, Къци, Багата… или имаш и друга страна, която не е за по те­левизора?

В Къщата попадаш в чисто човешки разговори, ситуации и дилеми. Там обаче имаш възможността да ги разглеждаш поотделно и профилирано и да си вадиш много ясни изводи от тях за себе си и за събеседниците си. Навън главата ти е замъглена от толкова странич­ни фактори, дори от телефоните, интернета и телевизията, че не можеш да се фокусираш върху собст­вените си изживявания.

Остана ли пo-близка с някои от съквартирантите?

Попаднах на страхотни хора, об­щувам с част от тях и до днес, но животът на всички нас тръгна в индивидуални посоки и това съвсем логично ни отдалечи.

Имаш ли приятели в твоите сре­ди и може ли да съществуват истински приятелства в тези светски и артистични кръгове?

Смятам, че прекалено много се изо­пачават хората и отношенията в тези среди. Всички са нормални хора и естествено че и там има истин­ски приятелства. Аз самата имам близки точно измежду колегите ми, но само те си знаят кои са, и много се радвам за това.

Какви мъже могат да те впеча­тлят и да привлекат внимание­то ти?

Може да ме привлече всяка инте­ресна личност, която има инте­лект, характер, индивидуалност и отстоява мнението си.

Какви са спомените ти за първа­та ти любов?

Първата ми любов беше конфузна, вълнуваща и малко неадекватна. Сега си мисля, че е било нормално, тъй като преди това не ми се беше случвало. Той беше момче от квар­тала, на моята възраст – 14-15. Не помня за какво се разделихме, много време мина оттогава.

Сега имаш ли човек до себе си?

Това не ми е любимият въпрос, за­щото не обичам да изкарвам на по­каз личния си живот, но да – имам.

Колко пъти си се влюбвала?

Не мога да определя, мисля, че човек може да се влюби в нещо несъщест­вуващо дори. Така че всичко зависи от настроението, момента и пси­хическата нагласа на някого.

Никол СтанкуловаВярно ли е, че си имала само двама мъже в живота си?

Ох, това са пак някакви измислици, които не искам да коментирам.

А приказките за скъпите подаръ­ци, които получаваш от обожа­тели, пак ли са измислица?

Естествено че не е вярно! Сама се оп­равям в живота и винаги е било така. Никой нищо не ми е давал досега

Замисляш ли се вече за брак и деца?

Разбира се, че и това ще стане, но какво има да мисля. Тези неща се случват, когато им дойде времето.

На 8 август ще навършиш 26? Как празнуваш рождените си дни?

Преди празнувах шумно и с много хора, от 2-3 години имам нужда от много малко хора, които са най- близките ми и важни за мен. Само с тях прекарвам празниците.

А как ще изкараш лятото?

Предпочитам морето, но приро­дата и метеорологичните условия тази година не са най-благоприят­ните. Както се пееше в една песен: „И никой не разбра, отиде си лято­то, идва есента…“

Накрая – съобразяваш ли почивката си с прогнозата за времето?

Когато си почивам, най-важна е компанията ми. Но иначе хубавото време винаги е бонус, така че се съобразявам.

 

 

Никол Станкулова е бременна?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар