Как избирате полата, която най-много ви подхожда?

Модните поли определено ще добавят разнообразие на вашия стил, защото с тях могат да се постигнат много комбинации.

Това, което наистина доставя удоволствие от носенето на пола е, че тя ви придава женствен и шикозен външен вид! В сравнение с дамските рокли, те са по-гъвкави. Това, което е практично при полите е, че можете просто да смените ризата или блузата и да дадете на своя тоалет изцяло нова визия. Така модните поли наистина ви дават свободата да смесвате и просто да се забавлявате с модата!

Можете да намерите голямо разнообразие от модни дамски поли – от бизнес модели, до цигански мотиви с цветя, дънкови и т.н. С добавени подходящи аксесоари ще бъдете винаги в центъра на събитията! Има толкова много стилове  за избор!

  • При закупуване на полата трябва внимателно да изберете най-подходящия стил и формата, която подхожда на фигурата ви. Краката ви също променят визията си според дължината на полите. Като например, ако полата стига до средата на прасеца, те биха изглеждали по-къси или по-широки, защото линията привлича окото до най-широката част на краката.
  • С права пола можете да прикриете това, което не ви харесва и визуално да създадете засилващ ефект на частите, които обичате. Формата и стилът на полата могат да ви направят да изглеждате семпли, по-тънки, по-висок и т.н.
  • Не забравяйте да анализирате личния си стил – вкус и да го съчетаете с формата на тялото и ръста ви преди да започнете да пазарувате.
  • Ако имате пълно тяло, не трябва да носите тесни поли – впрочем, това се отнася за всички дрехи. Тялото ви изглежда ужасно, ако го напъхате във впити панталони, рокли или поли. Трябва да имате свободно падащи около тялото дрехи, под които не се виждат тлъстинките. И най-добре да бъдат едно- или двуцветни.
  • Ако имате къси крака, не трябва да носите поли или панталони с ниска талия – така краката ви изглеждат още по-къси.

 

 

Топ 5 съвети за бизнес дрес код на дамите!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар