Валери тормози Алисия с неудобни въпроси

Искания за сватба и второ дете слуша вече 3 години Алисия. Зор обаче не й дава гаджето й Ники Михайлов, а синът й Валери Божинов. Малкият постоянно я кандърдисва да стане пак майка, а по възможност и да се венчае, пише в. „Уикенд“.

Мерака си да се сдобие с братче или сестриче Валерко оповести и по телевизията. Наскоро той взе участие в предаването на Нова тв „Събуди се“, където интервюираха родителката му. Хлапето изстреля пред камерите няколко неудобни въпроса. Вакарелката не бе наясно предварително какво ще я пита синът й и онемя от изненада, когато го чу. Личеше й, че е притеснена, но бързо се овладя и излезе от конфузната ситуация.

alisia1„Мамо, ти женила ли си се?“, гласеше първият въпрос на малкия Валери. За да спечели няколко секунди за обмисляне на отговора, майка му го поправи, че жените се омъжват. А след уточнението прибягна до типичното за нея шикалкавене.

„Не съм се омъжвала. Това не е най-важното“, заяви тя.

Синът й обаче не се отказа. Той продължи с теми, които майка му обикновено отбягва при медийни изяви – попита я кога ще му роди братче или сестриче. Стъписаната Алисия успя само да смутолеви: „Много сложен въпрос е това, мислех, че само вкъщи си го задаваме“.

Впоследствие певицата уточни, че Валерко я врънка да забременява от около три години. На почти ежедневните му молби тя отвръщала с думите: „Когато му дойде времето, тогава“.

„Аз искам да е братче. А може и сестриче, каквото се роди“, заяви за финал наследникът на Алисия и Валери Божинов. Момченцето вече има сестричка от брака на баща му с Николета Лозанова. Във фолксредите подозират, че именно плеймейтката е подучила Валерко какво да пита майка си по телевизията. Николета наговорила малкия, за да изложи баджаначката си, с която не могат да се дишат.

Неотдавна синът на Алисия бе на екзотична ваканция с новото семейство на баща си. В Абу Даби водещата на „Поверително от НЛ“ дресирала детето какви въпроси да задава на родителката си в телевизията.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар