Това са „златните“ реплики за ухажване

Фрази-трепачи, които не трябва да забравяте никога, ако искате да спечелите някоя жена!

flirt

Първо предупреждение – всичко написано по-долу не се отнася до тези, които по принцип си имат проблеми с говоренето. Второ предупреждение -всичко написано по-долу не важи за хората с про­блеми в секса. Ако твърде бързо свършваш, ако трудно се възбуждаш, ако с големи усилия успя­ваш да синхронизираш движенията си с тези на партньора, думите само ще те разсеят и прова­лят, то е ясно. Трето предупреждение – всичко на­писано по-долу е за мъжете, но и жените могат да научат нещичко, със сигурност.

Ако от добрия любовник от женското тяло. На тази се искат 1001 умения и дар­би, словото е някъде в първите пет. Защото жени­те – нали го знаете това? – обичат с ушите си. Това не означава, че онзи, когото са избрали, трябва да пле­щи, без да спира, като по­литик или като фокусник, за да не разберем откъде литват гълъбите. Приказ­ките също не бива да бъдат какви да е – безсмислени комплименти, просташки хвалби или откровени лъжи – могат да сринат нейното доверие и да я накарат да си тръгне.

„Имаш прекрасни…“. Само много глупави и вързани мъже не се сещат да похвалят коя да е част от женското тяло. На тази така приятна тема за жен­ските уши може да се по­свети цялата увертюра: комплименти за крачета, коленца, трапчинките на ръцете, гушката, за бенки-те дори… Ако ви иде от­ръки – напишете стихове, ако не, наизустете подхо­дящи строфи от сонетите на Шекспир, тя няма да се оплаче никога. Естествено, би било твърде обидно да превъзнасяш гърдите на една жена, ако знаеш, че тя се срамува от тях, защото са някакви или ни­какви ги няма. Най-добре се пласират комплименти­те за онези части, за кои­то знаете, че тя полага го­леми грижи. Например – ходи на фитнес. Кажете, че дупето й е стегнато и кръгло като зимна ябълка, как да не ти се иска да го хруснеш… Или пък, ако употребява много кремове и ходи на масажи, похва­лете копринената й кожа.

„Страхотно, зашеметява­що, убийствено…“ Може да продължите: как го правиш, хайде пак! Тези думи обикновено се изплъзват от устата спонтанно и с тях умният любовник учи ново­то си гадже какви са сек­суалните му апетити, нави­ци и вкусове. Той я карала повтори и потрети нещата, които го възбуждат, но… обикновено не се сеща да каже: „Чакай сега и аз да ти покажа какво мога…“. С други думи, скъпи дами, възползвайте се от тази отключваща насладата мъжка приказка, за да си поискате и вие своето.

„Никога не съм се чув­ствал така добре…“ Или: за първи път ми е толкова ху­баво, ти си единствената, с която не ми се иска да свършва нощта… – това са просто фрази-трепачи, не ги забравяйте никога. Кол­кото и да е опитна една жена, колкото и да е недо­верчива и скептична към мъжките свалки, тя приема тези приказки с доверие и щастлива усмивка. Обик­новено реагира с широко отворени учудени очи и невинен въпрос: „Ама как­во говориш, ти си имал толкова жени, какво не беше наред с тях? Не мога да повярвам…“

Това са „златните“ репли­ки, но има и много други с не по-лош ефект, а някои водят и до неочаквани за­вои и изненади в общата практика на двойката. За съжаление никакви думи, стихове и комплименти не вършат работа, ако мъжът не владее останалата част от любовното изкуство. Или ако няма възможностите, които преди това е демон­стрирал словесно. За таки­ва случаи е измислена при­казката: ‘Тези, дето много говорят, нищо не правят!“

 

 

АВТО ТЕСТ: Обичаш ли да флиртуваш?

 

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар