Вече 15 години съм омъжена за сина, а спя с бащата

промоции

Знам, че много читатели ще ме упрекнат. Доб­ре, че животът ми е тайна и хората от нашето градче не знаят какво се случва в дома ни. Има само един човек, който е наясно и се опитва да разруши щастието ми, но се надявам, че няма да успее.

sin i bashta

И така, нека започна отначало. Омъжих се за Яна­ки, когато бях на 19. Той беше на 23, изглеждаше мило момче и си предста­вях, че бракът ни ще е щас­тлив. А най-вече, така щях да се измъкна от дома на родителите си. Баща ми беше елементарен и озло­бен човек, а мама не му про­тиворечеше за нищо. Той ме пребиваше само ако закъснеех с 5 минути от часа, в който ми беше на­редил да се прибера. Из­носвах старите дрехи от сестра си, за нови обувки не можех и да мечтая. Беше ми забранено да слагам грим и парфюм, това било само за проститутките. Не знаех какво е родителите ти да те погалят или целунат. В моето семейство това ни­кога не се случваше.

Оказа се, че съпругът ми е болнав, нещо с главата му не е наред, а за секс не можех и да мечтая. Бях се нахендрила от трън та на глог. Мечтаех той да ме гушка, да ме целува, да ме об­ладае страстно, а той зас­пиваше до мен, без дори да ме докосне. Сякаш не за­белязваше, че съм жена, жадна за любов.

Една нощ станах, изля­зох в градината и започнах да плача. Не усетих кога се е приближил свекър ми. Без да ме попита какво се е случило, той ме прегърна и аз започнах на хлипам на гърдите му. Петър галеше и целуваше косата ми, после мокрите ми от сълзи очи, устните… За пръв път раз­брах какво е да си с истин­ски мъж в онази нощ под звездите. Никога няма да я забравя.

Станахме любовници и тайно се любехме при вся­ка възможност. И така е до днес. Той ми призна, че е виновен пред мен. Знаел, че синът му не струва, но се надявал, че като има та­кава жена в леглото си, нещо в него ще се събуди. Пък и свекървата мечтаела да види сина си женен. Тя от години е на легло, страда от коксартроза и куп други болести. След неус­пешна смяна на ставите не може да се движи.

Заживях в грях – омъже­на за сина, спях с баща му. От него са и двете ми деца, но никой не знае. Дали Янаки не проумява с болния си мозък, или просто се пра­ви, че не разбира, но ина­че е мил и добър с тях. Ку­пува им играчки и бонбони, води ги на разходка. Нико­га нищо не ми е казал.

Свекървата също си трае. Радва се на „внуците си“. Единствената, която ме гледа с упрек, е сестрата на Петър. Дори веднъж ми каза, че ще се пържа в ада. Нямам представа как е разбрала, обаче все въси вежди, когато е у дома. Добре, че рядко идва, за­щото живее в друг град. Петър ме успокоява, обе­щава ми, че ще я държи далече от мен, но аз се страхувам да не се разчуе. Не ми пука за мен, за де­цата се притеснявам. Да не започнат да им се присми­ват и току-виж някой им наприказвал глупости.

Не знам дали ще се пържа в ада и дали съм грешница, но и аз съм чо­век и имам право на щас­тие. Да не говорим, че на­правих щастливи Янаки и майка му, за Петър да не говорим. Той, милият, се грижи от години за болна­та си съпруга, и ако не бях аз, нямаше да усети отно­во женска ласка. Децата ни са прекрасни, какво пове­че мога да искам. Сигурна съм, че Бог ще ме разбере и ще ми прости. А хората не ме интересуват.

Една щастлива грешница

 

 

Вината от изневярата го възбужда до лудост

 

 

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар