Чалгаджийката Пепа наглее за голямо наследството

Още преди да бъде погребан, Пепа изявила претенции дъ­щеря й да получи дял от на­следството на Александров, починалия собственик на Найт Флайт.

пепа

Константин Александров, един от собствениците на „Найт флайт“, който загина след нещастен инци­дент миналия месец, вероятно се обръща в гроба си заради безочливата наглост на майката на първородната си дъщеря – Пепа Секса. Цинизмът на треторазрядната чалга изпъл­нителка е стигнал дотам, че няма и 40 дни от кончината на бизнесмена, а тя си прави тънки сметки как да прилапа солиден дял от наследството му, научи „Уикенд“.

Спорът между певица­та с един-единствен хит и останалия завинаги на 43 години Косьо Алек­сандров е с давност вече над две петилетки, но най-жалкото в случая е, че самозабравилата се Пенка Кръстанова се опитва да извлече бързи дивиденти от неговата смърт. Години наред дамата водеше съдебни дела срещу клубния бос, тъй като имаше претенции, че той не плаща издръжката на дъщеря им Магдалена.

„Истината обаче е съвсем друга. Косьо отказваше да дава пари на Пенка не защото не се интересуваше от дъщеря си. Дори законната му съпруга Цветелина впослед­ствие приемаше моми­ченцето. Той отказваше да плаща, защото майка му имаше маниакално влечение към хазарта, не можеше да спести и лев и проиграваше всичко, спечелено по кръчмите. В крайна смет­ка обаче ден след като Пенка му предостави банкова сметка, Косьо преведе сума, равнява­ща се на издръжката на детето за 10 години напред – по 130 лв. ме­сечно“, разкриват близки приятели на споминалия се бизнесмен. Те са кате­горични, че до последно, до смъртта му, издръж­ката е била превеждана между 1-во и 3-то число всеки месец, като за стриктното изпълнение на процедурата се е грижила Цветелина.

По стечение на об­стоятелствата Косьо Александров се забър­кал с Пенка Кръстанова година след своя брак на 20 октомври 2010 г. с жена си, 19-годишната тогава Цветелина. Със Слави Бинев назначили кръчмарската певица на работа в БИАД, където им я домъкнала Кали. Пепа Секса вероятно е имала по-специално отношение към един от работодателите си. Защото доста време след брака на Косьо тя му признала, че е напуснала сватбеното му тържество, на което била повикана да весели гостите, с едничката цел – да го разведе. В интерес на истината, успяла да развали семейството..

„Прави, струва, подведе Косьо… Цвети научи и му каза, че най-добре да се разведат, защото след като й е изневерил веднъж, ще повтори и потрети. Цветелина е възпитана и интелигентна жена, уважи неговия избор и нямаше никакви финансови претенции към съпруга си, просто се разведоха по взаимно съгласие“, разказват за сложните отношения приятели на Алексан­дров.

След година и по­ловина раздяла обаче дискотечният бос осъз­нал, че не простоватата Пенка, а Цветелина е жената на живота му. Приключил отношенията си с певицата и се събрал отново с половинката си след нейната прошка. За зла участ нещастието с Косьо на кея в Анталия се случи пред очите на плодовете на тяхната любов – Митко (8) и Вилияна (6). По време на акробатичен скок Александров пречупи гръбначни прешлени и след тридневна кома издъхна в болницата в турския курорт.

Тленните му останки точно били транспор­тирани до София и все още не били положени във вечния му дом когато Пепа Секса задействала операцията по придобиване на дял от имуществото и състоянието на бизнес­мена. „Как е възможно на 13-и юни, два дни преди погребението, тази жена да дава изявление пред някои медии, че Магдалена не се познава с брат си и сестра си, но това ще стане много скоро, защото другите две деца ще трябва да делят наследството на баща им с нейното момиче. Тази жена съвест няма ли? А почит към починалия?!“, питат се възмутени в обкръжението на Алек­сандров.

Приживе бизнесме­нът „Имаше участие в 6 фирми. Една от тях бе за бутилиране на минерална вода, а ос­таналите са свързани предимно с шоубизне­са и рекламата. „Пепа Секса си прави сметки без кръчмар. Щяла да претендира с това, че дъщеря й е първата наследница на Косьо. Обаче не знае нема­ловажната подробност, че Косьо и Цвети имат и втори брак и наследниците са трима – тя и двете им Деца“, категорични са близките на един от създателите на клубния нощен живот на столи­цата. Занапред целият му бизнес ще се поеме от Цветелина Алексан­дрова, след което и от Митко и Вилияна след навършване на пълно­летие.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар