Звездата от „Карибски пирати“ си има сериозни проблеми

Звездата от  „Властелинът на пръстените“ и „Карибски пирати“  Орландо Блум има сериозни проблеми с чашката.

Холивудската звезда не може да спре да пие и точно това е причината за неговите семейни проблеми. Преди няколко месеца Блум и дългогодишната му партньорка манекенката Миранда Кер, изненадващо обявиха, че се развеждат, но досега не бяха ясни истинските причини за това, писа в. „Уикенд“.

Орлан Блум

Орлан Блум има проблеми с чашката

Според информацията на американската преса актьорът не спира да пие от година. Няколко месеца преди изненадващата раздяла със съпругата му Орландо започнал здраво да ходи от купон на купон и да се връща почти в безпаметно състояние у дома. Това била капката, която разярила половинката му Миранда.
„Тя не можеше да познае човека до себе си. Орландо започна да не обръща никакво внимание на нея и на сина им флин“, издава източник на сп. „Стар“.
Именно заради това решава да напусне съпруга си, след като месеци се опитвала да оправи взаимоотношенията им. Нейното предложение за развод се приело веднага от Орландо Блум, който още по-отчаяно се хванал за чашката, а гуляите му излезли от всякакви граници.

Така сега актьорът е зарязан от жена си заради страстта си към чашката.
„Миранда се надяваше да го вразуми, след като го напусне, но това така и не се случи. Сега е по-лошо, отколкото в началото“, твърдят запознати.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар