Асен Блатечки разменя целувки с Катерина на улицата

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки най-после се помири с бившата си жена Катерина Горанова. След шока, който зарязаната съпруга преживя заради любовното увлечение на Асен по красивата манекенка Диляна Попова, двамата не само че са затоплили отношенията си, но и не се притесняват да демонстрират топлите си чувства един към друг на улицата.

Разпадналото се семейство попадна на мушката на папараците на предаването „Поверително с N.L.“, докато си бъбреха, а на изпроводяк Асен и Катерина си размениха приятелски целувки. Видеото ще бъде излъчено тази седмица в хитовото светско шоу по ТВ7. Според запознати Блатечки помагал финансово на бившата си жена и

Сн. Монитор

Асен Блатечки, Сн. Монитор

често я отменял в грижите за 13-годишната им щерка, която също носи името Катерина.

Преди месец Блатечки и Диляна Попова скандализираха пуританите с разкритието си, че не само са двойка, но и очакват първото си дете през септември. Сензационната новина бе разкрита първо от „Уикенд“. Разводът на актьора и бременността на синеоката красавица от Гулянци станаха повод за всевъзможни спекулации и клюки. Таткото на Диляна Красимир Попов хвърли истинска бомба с изказването си, че бившата жена на Асен и дъщеря му не само че не се мразят, но са в прекрасни отношения.

Катерина приела съвсем нормално и спокойно развода си с Блатечки и не таяла никакви лоши чувства към жената, която разби 15-годишния й брак и открадна мъжа й.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар