Николета бясна на гримьорката заради несъвършения си вид

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Николета бясна на гримьорката заради несъвършения си вид

 Николета вежди

Завистниците на Николета Лозанова получиха удобен случай да се порадват малко, тъй като водещата блесна на екран с окепазени вежди. Последният епизод на „Поверително от Н.Л.“ любимката на Валери Божинов води с несиметрично окосмяване над очите, за което била виновна гримьорка в телевизията, научи „Всеки ден“.

Известна с перфекционизма във външния си вид, Николета за първи път получи неодобрението на феновете си заради изкривената симетрия на челото й. Веждите на сексапилната водеща бяха оформени сякаш от дете, рисувало с флу­мастер, което се е учило върху красивото лице на пловдивчанката. Докато дяс­ната вежда на Ни Ло бе оскубана под формата на мост и леко издигната, то лявата бе ниска и продълго­вата, което придаваше буквално комичен вид в мимиките на водещата. Оказва се, че за ло­шия макиаж на Ни­колета е виновна начинаеща гримьорка, която си оставила ръ­цете върху лицето на Лозанова. По принцип моделката ра­боти с един и същи екип, но има случаи, в които експериментира с нови хора, за да бъде различна. За последното предаване в събота Николета се доверила на нова гримьорка, но след катастрофалната си визия вече ужасно съжалява.

„Сама ако се бях гримирала, щях да изглеждам по-добре.  За това ли й се плаща на тази жена“ избесняла водещата от неспособността на момичето с четките. Николета вече е коригирала веждите си, след като посетила личната си гримьор­ка Джулия. Не е тай­на, че Лозанова е с перманентен грим и чрез няколко процедури кривите й веж­ди били приведени в естетичен вид.

 

Свърши ли войната между Алисия и Николета?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар