Николета бясна на гримьорката заради несъвършения си вид

промоции

Николета бясна на гримьорката заради несъвършения си вид

 Николета вежди

Завистниците на Николета Лозанова получиха удобен случай да се порадват малко, тъй като водещата блесна на екран с окепазени вежди. Последният епизод на „Поверително от Н.Л.“ любимката на Валери Божинов води с несиметрично окосмяване над очите, за което била виновна гримьорка в телевизията, научи „Всеки ден“.

Известна с перфекционизма във външния си вид, Николета за първи път получи неодобрението на феновете си заради изкривената симетрия на челото й. Веждите на сексапилната водеща бяха оформени сякаш от дете, рисувало с флу­мастер, което се е учило върху красивото лице на пловдивчанката. Докато дяс­ната вежда на Ни Ло бе оскубана под формата на мост и леко издигната, то лявата бе ниска и продълго­вата, което придаваше буквално комичен вид в мимиките на водещата. Оказва се, че за ло­шия макиаж на Ни­колета е виновна начинаеща гримьорка, която си оставила ръ­цете върху лицето на Лозанова. По принцип моделката ра­боти с един и същи екип, но има случаи, в които експериментира с нови хора, за да бъде различна. За последното предаване в събота Николета се доверила на нова гримьорка, но след катастрофалната си визия вече ужасно съжалява.

„Сама ако се бях гримирала, щях да изглеждам по-добре.  За това ли й се плаща на тази жена“ избесняла водещата от неспособността на момичето с четките. Николета вече е коригирала веждите си, след като посетила личната си гримьор­ка Джулия. Не е тай­на, че Лозанова е с перманентен грим и чрез няколко процедури кривите й веж­ди били приведени в естетичен вид.

 

Свърши ли войната между Алисия и Николета?

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар