Диляна Попова пита звездите кога да планира секциото си

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Манекенката Диляна Попова, която ще дари с извънбрачно дете Асен Блатечки, е решила да се допита до видна софийска астроложка относно бъдещето и съдбата на отрочето си.

Синеоката красавица, която се залюби с един от най-харесваните актьори на снимачната площадка на „Стъклен дом“, събирала мнения из приятелки от модните среди и хайлайф дами към кой точно астролог да се обърне за помощ. Диляна Попова все още не можела да реши при коя от двете топ звездобройки да поръча хороскопа на сина си – дали при вдовицата на Иван Станчев – Оксана Хорват, или при Алена, писа в. „Уикенд“. Манекенката искала най-вече да се допита до специалист коя дата около термина й ще предопредели щастие на бебето, за да планира секциото си според прогнозата.

Диляна Попова и Асен Блатечки

Диляна Попова се допитва до звездите

Раждането по хороскоп стана изключително модерно сред светските дами в последните години. По същия начин, на точно избрана дата, съобразена с разположението на звездите, преди време даде живот на своите близнаци Йоана Буковска. И за друго важно събитие в своя живот актрисата от „Дунав мост“ се консултира с астролог – сватбата със съпруга си Иван. Хороскопът й определи, че той е най-подходящият партньор и бракът им върви по мед и масло.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар