Ето я Златка с корем!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Пред близки приятелки Черната Златка тези дни споделила майчините си трепети. Победителката от последния „Биг Брадър Ол Старс” с нескрито вълнение се похвалила, че плодът се развива по учебник. До преди няколко седмици силиконката се страхувала много-много да пътува, тъй като в ранна бременност особено при по-дълги преходи това не е препоръчително. Златка обаче вече почти излизала от втория триместър, гаденето й напълно преминало и докторите й позволили да шофира.

zlatka dimitrovaМакар и с корем, Златка продължавала усърдно да изпълнява задълженията си на домакиня, каквато винаги е парадирала, че е. Въпреки съветите на лекарите да загърби за известно време чистофайническата си мания, плеймеитката не изпускала от контрол хигиената в дома си, пише в. “ Уикенд“.

Предупрежденията и от приятелки, че докато сваляла пердетата и се качва върху столовете, може да претърпи домашен инцидент, не можели да уплашат бъдещата майка.

„Искам вечер, когато Миро се прибере, да му е сготвено и уютно. Такава съм си, всеотдайна. До последния ден от 9-те месеца ще му готвя и ще го глезя”, оправдавала шетните си с парцала и край печката Златка.

Тя забременя през февруари от приятеля си Мирослав, въпреки че той все още няма развод с първата си съпруга. Наесен ще станат родители на момче. По медицински препоръки Златка ще ражда с планирано секцио, тъй като има порок на сърцето.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар