Кариерата на Юксел виси на косъм след невиждан гаф в Би Ти Ви

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Водещия гледал въпросното видео със свой колега

Видео за възрастни тече на един от мониторите по време на късните новини

Видео за възрастни тече на един от мониторите по време на късните новини

Би Ти Ви стана за смях, след като се оказа, че преди седмица в късната новинарска емисия на канала са вървели кадри за възрастни. Докато водещи­ят Юксел Кадриев съобщава новини­те, на един от мониторите на заден план се излъчва еротично видео, в което чисто гола жена мачка едри­те си силиконови гърди.

Гафът бе показан от „Господари на ефи­ра“ в понеделник вечер. Шоуто за издън­ки било сигнализирано от бдителни зрители, които потресени видели случващото се. Оче­видно във въпросната нощ някой в Би Ти Ви също се е усетил, за­щото секунди по-късно каналът е сменен и на монитора се излъчва друга програма, а не го­рещите изпълнения. След излъчването на репортажа в „Господари на ефира“ вчера е има­ло жестока суматоха по коридорите на Би Ти Ви, научи „Всеки ден“. Дирек­торът на новините Вене­лин Петков е изискал писмено обяснение от дежурния екип как се е стигнало до нелепия гаф. Възможно е да има и уволнени хора за издънката. Шефът на телевизия­та Павел Станчев също бил доста разярен и ис­кал виновниците за порно сцените да бъдат сурово наказани. Въпреки че по принцип има свежо чув­ство за хумор, този път Станчев бил разярен и изобщо не го проявил. „Новините са темелът на една медия и никакъв компромис не може да се прави там“, било веруюто на началника.

Според запознати гафът е дело именно на воде­щия Юксел Кадриев и на спортен журналист от медията. Във въпрос­ната нощ, минути преди да влязат в ефир, двама­та отегчени мъже зяпали порно в нюзрума. Те забравили да сменят канала и изобщо не съобра­зили, че мо­ниторът с го­рещите сцени се вижда от зрители­те, макар и ако се вторачат по-вни­мателно в горната част на екраните си. Разбира се, за пред ръководствотодвамата сгафипи дали съвсем различно обяснение. Според тяхната версия приемникът бил включен на канал за екстремни спортове, но към полунощ той прекратил програма­та си и директно се вклю­чил друг еротичен канал. Не е ясно дали това първолашко обяснение ще бъде прието от шефо­вете на медията.

„Това е поредната издънка на Юксел. Той води много зле новините, няма никаква под­готовка, прави лапсуси,често е неадекватени има лоша дисциплина. Нищо чудно в най-скоро време да бъде уволнен“, коментираха колеги на журналиста. Освен това прекият му шеф Венелин Петков открито го недолюбвал и му търсел цаката отдавна. Пък и в Би Ти Ви вече били спокойни, че както напускането на Ани Салич не се е отразило зле на рейтинга, така и евентуалното уволнение на Кадриев няма да доведе до сътресения.

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар