Камелия Тодорова спира алкохола с хомеопатия

Тъй като Камелия Тодорова злоупотребява със спиртните напитки от много дълго време, лечението също няма да е кратко, обяснил й медикът.

Част от терапията включва вещества, които предизвикват гадене при употреба на алкохол, което накарало изпълнителката на „Не ме гледай така, момче” да се дърпа и да обяснява, че вече няма проблем и изобщо не е зависима. Близките й обаче настояли да започне да се лекува, тъй като състоянието й отдавна е извън контрол, макар и тя да твърди, че се е преборила с алкохолизма. За да запази максимална дискретност, тя се свързала с хомеопат на свободна практика.

Камелия Тодорова

Камелия Тодорова ще бъде изцяло нов човек

Ако лечението върви по план, до около година Камелия Тодорова ще бъде изцяло нов човек. Стига да прояви малко воля и може завинаги да спре да пие, категоричен е лекуващият я лекар. След това обаче до края на живота си няма да може да близне и капка алкохол.
Джаз изпълнителката редовно посещавала лекар хомеопат, който й назначил специално лечение, научи „Уикенд”. С комбинация от билки и хапчета певицата малко по малко живнала и значително намалила пиенето. Напоследък Камелия Тодорова видимо се е подмладила и разхубавила, което според нейни близки се дължало на младия й любовник. Именно заради него тя се амбицирала да се бори с вредния порок. Само с любов обаче не станало, затова се обърнала към специалист.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар