Лейди Гага е бременна?

промоции

Лейди Гага видимо е наедряла в областта на корема и това кара много американски медии да подозират, че е бременна.

28-годишната супер звезда нито потвърждава, нито отрича слуховете за зачеването си, а мълчи и по въпроса за сватба с гаджето. Певицата пусна коремче като на първескиня.

Лейди Гага

Лейди Гага е напълняла

Вече близо 3 месеца Гага носи годежен пръстен и се мълви, че готви венчавка с актьора Тейлър Кини. Певицата показа бижуто за сефте на церемония по връчването на музикални награди и оттогава сияе от щастие.
Коремчето на звездата съмнително наедрява, пише в. „Уикенд“.
На последните си няколко концерта Гага се появи с наедряла талия. Напълняването й едва ли е резултат от неспазване на диета. Както е известно, звездата дълго време се бореше с булимия и анорексия. На нея прекаляването с калории й е чуждо, но ако чака бебе, вероятно е спряла да изтезава тялото си и е започнала да си похапва пълноценно.

„Тя видимо се разхубави напоследък. Сега изглежда много по-нежна и женствена. Не пие, а и поведението й вече не е толкова скандално, каквото беше. Със сигурност в живота й има промяна. която ще си проличи, коментират ситуацията около наедрялото коремче на изпълнителката хора от близкото й обкръжение.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар