Изненада! Бориса и Андрей лудо влюбени!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Любовният романс между Андрей Ар­наудов и Бориса Тютюнджиева се задълбочава с всеки изминал ден.

Продуцентът на „Къртицата“, в която героиня бе именно мо­делката, спи не с нея, а със смартфона си в ръка, пише в. „Уикенд”

borisa-andrei

Един от най-видните столични ергени толкова бил хлътнал по Тютюнджиева, че не се разделял с мобилната джаджа де­нонощно, издават подчи­нените му от „Междинна станция“.

В момента Андрей въртял телефонна любов с Тютюн­джиева, която с одобрението на новия си приятел забегна на шо­пинг по женски в модната столица на Европа – Милано. Влюбените гълъбчета комуникирали предим­но по приложението за безплатни разговори „Вайбър“, през което ежечасно си препращали снимки кой какви ги върши в отсъствието на другия.

Напук на злите езици, които съскат, че Бориса е влязла в „Къртицата“ заради интимната си връзка с продуцента на шоуто, оказа се, че в този слух няма нищо вярно. Според отлично осведомени столични бъбривци около месец и половина преди началото на мащабното риалити Тютюнджиева е имала неангажираща връзка с известен столичен бизнесмен. Същият дори я откарал с джипа си до Герман в деня, преди участниците във втория сезон „Разтърсване“ да бъдат вкарани в Базата.

Андрей се запознал лично с Бориса, когато тя се явила на кастинга. Макар още тогава да му грабнала окото, Арнаудов не посмял да я ухажва заради очертаващите се професионални отношения помежду им. Сърцето му притрепнало през трите ме­сеца, в които Тютюнджиева живя в Базата.

Засега новосформираната двойка все още нямала намерение да живее заедно. Тъй като смятали, че е твърде рано за такава сери­озна крачка предвид крехката им все още връзка.

 

 

Бориса Тютюнджиева чисти имиджа си на мъжемелачка

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар