Диляна Попова отказа напитката на Дявола, за да не натрови бебето

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Нашумялата в последните месеци с това, че разведе актьора Асен Блатечки, Диляна Попова засега го раздава като примерна бременееща жена. Красивата моделка отказала напитката, която не пропускала при всяко нощно парти допреди да установи, че ще става майка – абсента.

Хубавици от модни среди разказват, че Диляна била любителка на по-нетрадиционни алкохоли, какъвто е абсентът. Легенди се носели за бездънната глътка на моделката. Само допреди няколко месеца в компанията й трудно й хващали погълнатото количество. Почти нямало случай синеоката актриса да си тръгва от купон, преди да пресуши поне десетина чашки, пише „Уикенд“.

Бременната Диляна Попова, снимка: "Всеки ден"

Бременната Диляна Попова, снимка: „Всеки ден“

Диляна дори се гордеела със своя рекорд: „Един купон не е купон без алкохол. Никой не ми вярва, когато разправям как веднъж изпих 12 абсента. Всички се чудят как след това никак малко количество съм се прибрала вкъщи. Без проблем! Аз си знам границата, пия и помня. Абсентът е много готин – повдига те, става ти едно халюциногенно, не знам защо“.

Едва наскоро, след като забременяла и била предупредена от лекарите си, че трябва да внимава със спиртните напитки и след безброй пъти злоупотреба с абсента, Попова все пак се поинтересувала на какво се дължи т.нар. от нея халюциногенното чувство. Важна съставка в известната и като напитката на Дявола течност се явява веществото монотерпин, познато още като туйон. Това е нервно-паралитична отрова, която не е напълно изучена и се предполага, че притежава накротично действие. Туйонът се съдържа в горчивия пелин, който пък е основният компонент на горчивия абсент. Той бил забранен за употреба във Франция и САЩ в края на 19 век, след като хората, консумиращи абсент, изглеждали много зле – разсеян поглед, нервност, граничеща с истерия.

Манекенката останала потресена от всичко това и, за щастие, стигнала до заключението, че допреди време чисто и просто се дрогирала с лека легална дрога. Бъдещата майка, която заради бременността си си наложи да ограничи до минимум и другия си порок, цигарите, се зарекла да не близне повече от дяволската напитка. В близкото й обкръжение обаче не вярват много-много на Диляна, тъй като, както вече споменахме, открай време тя не е сред жените въздържателки. Попова вкарала алкохол в кръвта си за пръв път на 15 години със зверско напиване с приятелки.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар