Селена Гомес и Джъстин Бийбър изгубили дете

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Приятелката на певеца направила спонтанен аборт в четвъртия месец

 Justin-Bieber-and-Selena-Gomez

Селена Гомес – поредната холивудска знаменитост, преживяла шока да загуби бебе, пише в „Уикенд”. Звездата от „Дисни“ абортирала през 2012 г., когато била гадже с певеца Джъстин Бийбър. Така канадецът се разделил с възможността да стане татко съвсем млад.

Новината за аборта на Селена идва в момент, в който отноше­нията й с Джъстин никак не са гладки. От месец се говори, че красавицата пак е в изолация, а певецът се е хванал с ново гадже. Вероятно точно за това уж случайно в медиите изплува историята, която съобщава как Гомес е щяла да стане майка на наследника на Бийбър.

Самата Селена не е признала дали в до­гадките за нейното специфично състо­яние има истина. Нейни приближе­ни твърдят, че тя е заченала от Джъстин и е смя­тала да го дари със син. Точно тогава започнали и проблемите в отношения­та й с канадеца. Бийбър нямал никакво на­мерение да става сериозен и да влиза в ролята на татко и отсвирил гаджето си. Този стрес се оказал пагубен за плода и Гомес абортира­ла спонтанно в четвъртия месец. „Това беше причината за първата им раздяла. След като установиха, че всеки има различни планове за живота си, те сложиха край на връз­ката си. Дори и преди да загуби бебето, нещата не вървяха, а когато Селена видя реакцията на Джъс­тин, тя реши, че на всяка цена ще стане майка. За нещастие, съдбата имаше други планове за нея“, разкриват още близки до певицата.

Междувременно агентът на Бийбър категорично отрича в историята с бременността на Селена да има и капка истина. Нейният мениджър пък настоява, че Гомес ни­кога не е чакала бебе и слуховете са просто спекулации.

„Естествено е да реаги­рат така – тя, защото не иска да се рови, отново в старата рана, а той, защото не иска да изглежда като детеубиец. Когато научи за аборта й, обаче, той много си отдъхна“, допълват още холивудски клюкари.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар